Van kerstbrunch tot nieuwjaarsborrel,van après-ski party tot winter wonderland. Bij Go Celebrate volgen we de catering trends op de voet. Je kan dan ook voor zo veel meer terecht dan enkel het huren van een foodtruck bij ons terecht. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om jouw winters personeelsfeest op unieke en originele wijze in te vullen. Wat dacht je van een winters BBQ? Maak de blits op je nieuwjaarsborrel met een champagnetoren. Ga helemaal los in onze opblaasbare après ski-hut. Wij hebben voor jou de catering trends en mogelijkheden voor de winter op een rij gezet.

 

Luxe deze winter met een sprankelende champagnetoren

drankentruck huren eindejaarsreceptie organiseren champagne toren

We hebben een mooi jaar achter de rug en een nieuw jaar tegemoet. Daar moet op gedronken worden! Bubbels zijn niet weg te denken uit de wintermaanden. Kortom een must op elke nieuwjaarsborrel.

Omdat een glas bubbels het meest feestelijke drankje is, mag een mobiele champagnebar eigenlijk niet ontbreken op ieder evenement waar er iets gevierd mag worden.

Voor een wow effect kies je voor een heuse champagnetoren. De toren kunnen we met iedere soort drank vullen. Er is dus voor ieder budget een sprankelende toren.    

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

 

Winter BBQ: De catering trend van het najaar

BBQ is hot op foodfestivals en in de catering wereld! Als vanzelfsprekend wordt deze catering trend ook doorgetrokken in de winter. Iedereen kleedt zich warm aan. De tuin wordt gezellig gemaakt,. De vuurkorf en kachel aan. Nu nog lekkere hapjes van de BBQ en je hebt een fantastische avond!

Ook een knusse winter BBQ organiseren op locatie? Stoere smokers, vuurschalen, koken op open vuur of een OFYR BBQ. In ons  bestand is er altijd wel iets wat aansluit bij jouw winterse feest.

Lees ook zeker onze 5 tips voor een succesvolle bedrijfs BBQ op locatie.  

 

Catering trends op de latten – Après-ski feestje organiseren

Denk jij out of the box bij het organiseren van een winters personeelsfeest? Wat dacht je van een après-ski hut op locatie?

paddys-shebeen-the food convoy apres-ski truck huren

Plaats daarnaast een foodtruck met braadworst of pannenkoeken op het menu. Nu nog een glühwein erbij.  

 

Stamppot truck huren? Helemaal hip dit seizoen!

Niets zo heerlijk als een oer-Hollands winters stamppotten buffet van een kok aan huis! Wij genieten stiekem enorm van een lekkere stamppot en daarom is deze optie altijd een succes.

Naast de klassieke boerenkool, andijvie & hutspot zien we de laatste jaren steeds meer nieuwe stamppot varianten met een moderne twist. Frisse witlof-appelstamppot, pittige Thaise boerenkoolstamppot of een stamppot met paksoi en saté balletjes. De creativiteit kookt de pan uit. Met als gevolg heerlijke moderne varianten die we combineren met ambachtelijk stoofvlees, sukade, rookworst of een lekkere gehaktbal. Lekker, trending, verrassend en óók nog eens toegankelijk qua prijs.

Win-win met deze catering trends voor de winter!  

 

Winter foodtruck festival organiseren

Hoe tof is het als je een winter foodtruck festival op locatie kunt realiseren? Wij van Go Celebrate weten precies wat er nodig is om van jouw winterse event, buiten of binnen, een succes te maken!

Bij ons kun je namelijk niet alleen foodtruck huren. We voorzien jouw event ook van tenten, aankleding, warmtebronnen, verlichting en al het materiaal wat je nodig hebt om een winters personeelsfeest te organiseren.

Heb je geen idee wat je allemaal nodig hebt? Geen probleem! Wij zijn helemaal mee met de laatste foodtruck en catering trends. Laat ons jou volledig ontzorgen met een totaalconcept voor jullie winterse event!  

 

Event entertainment voor je personeelsfeest

Maak het feest compleet met de juiste entertainers. Ook voor het inhuren van vuurspuwers met fantastische vuurshows, DJ’s, zangers, bands, goochelaars, kinderentertainment, .. Voor elke type vermaak kan je bij ons terecht.

Sinterklaasfeest organiseren winter event trend

Wat dacht je van een schaats- of curling baan? Een DJ booth in een omgebouwde Eend. Of een discobal misschien? Sneeuwmachines, een levende sneeuwbol, een photobooth? De kerstman die persoonlijk cadeautjes brengt voor de kinderen van de collega’s? We hebben zelfs een zingende foodtrucker!

Wil je graag een originele foodtruck huren voor uw personeelsevent? Wij helpen jou graag op weg met het vinden van de juiste entertainers.  

Catering trends bonus: Een warm drankje erbij

foodtruck en catering trends winter gluhwein drankentruck kerstborrel

Speciaal voor de koude maanden bieden veel foodtrucks als aanvulling op het assortiment warme dranken! Vul je winter BBQ aan met een lekker warm drankje.

Naast onze koffie en thee trucks hebben we heerlijk kruidige, warme Glühwein of warme chocomel met slagroom of marshmellows! Het huren van een hippe dranken truck maakt deze lijst van winterse catering trends voor een geslaagd personeelsfeest compleet.    

Vraag vrijblijvend een offerte aan