Champagnebar voor je eerstvolgende evenement

Vind je het tof om te proosten en heb je belangstelling voor bubbels? Mooi zo! Daar hebben we alvast een paar champagnebarretjes voor op een rijtje gezet. Van champagnebar met mousserende wijn tot oesterbar met bubbels erbij. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons gerust naar de voorwaarden.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Champagnebar met mousserende wijn

Champagnebar Lekker Wijnig

Witte champagne is het bekendst. Maar wist je dat er ook een rosé variant bestaat? Bovendien mag zo’n mousserende wijn alleen champagne worden genoemd als deze uit de gelijknamige streek komt. Alle andere wijnen die op dezelfde wijze worden vervaardigd, staan geregistreerd onder de term méthode traditionelle. De druiven worden hiervoor over het algemeen wat eerder geplukt voor een lager suikergehalte. Voor de eerste fermentatie worden de natuurlijke suikers van de druif omgezet tot alcohol. Het zure resultaat wordt vermengd met verschillende wijnsoorten tot een proto-model. Vervolgens wordt de tweede fermentatie uitgevoerd met nog een beetje extra suiker. Omdat de gisting in de fles plaatsvindt wordt het eindproduct mousserend genoemd. De bubbels die ontstaan kunnen namelijk niet aan de fles ontsnappen. Bij de champagnebar van Lekker Wijnig kan je deze bubbels in actie zien.

Oesterbar met bubbels erbij

Oesters stralen natuurlijk al luxe uit. Maar natuurlijk doen ze dit nog veel meer als ze gepaard gaan met een glas champagne. Nu zijn we geen voorstander van overdaad, maar we zijn wel dol op delicatessen. De Ierse Jonathan Swift, schrijver van Gullivers reizen, zei eens: “Het was een dappere man die de eerste oester at.” We geven hem groot gelijk. De schelp met zijn slijmerige substantie is op het eerste gezicht niet bepaald aantrekkelijk. Maar het eten van oesters stamt al uit de prehistorie. Iets minder ver terug in de tijd worden ze onder andere gezien als afrodisiacum. Hun aminozuren beïnvloeden de hormoonspiegel en het zinkgehalte de productie van testosteron. In combinatie met een glas sterke drank (lees: champagne) die de remmingen wegneemt is het wellicht een recept voor een stimulerend gesprek. Als je hier al gelukkig van wordt, kan de Oesterbar je vast verder helpen.

Champagnebar met oesters

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een foodtruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offerte aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan