Project omschrijving

Bar Jules

Bubbels en nog meer bubbels. Bar Jules heeft een heel aanbod aan cava, champagne en schuimwijn. Oftewel wijn met bubbels, voor de Nederlanders onder ons. Wat Bar Jules naar voren laat springen is hun grote aanbod. Ze hebben naast een champagne– en wijnbar, ook een bierbar en een mobiel podium.

Ten eerste ontstond Bar Jules, de champagne- en wijnbar. Genietend van wat bubbels op een terras in het zuiden van Frankrijk werd het concept geboren. Want kan niet iedereen met hen meegenieten? Ieder persoon op hun eigen favoriete locatie en festiviteit, met de champagnebar van Bar Jules. Bovendien hebben ze een liefde voor oldtimers. Het werd een Renault foodtruck Estafette uit 1978. Wat na een paar maanden verbouwen een juweel van een mobiele bar is geworden.

Deze champagnebar / foodtruck uit Gent heeft ervaring in het voorzien van drankjes. Voor een trouwreceptie, babyborrel en communiefeest, maar ook op lokale festivals. De gezellige rijdende bar heeft homemade lemonade, mocktails en gin tonic op het menu staan. De echte liefhebbers van goede cava en schuimwijn hebben genoeg keus! Met Belgische charme uiteraard.

Mobiel podium Jacques optredenMOBIEL PODIUM JACQUES

Echter, daar houdt het voor Bar Jules nog niet op! Zij hebben Podium Jacques bedacht, hun tweede concept. Een theater foodtruck in de vorm van een gezellige huiskamer. Lekker knus en authentiek, met een grote binnenloop factor. Nog meer feestjes dus! Hier vind je allerlei verschillende optredens. Naast muziekoptredens kunnen hier optredens zoals stand-up comedy worden gegeven. Of denk aan presentaties. Je kunt dus voor jouw feest of evenement een mobiel podium huren. Hier kun je zelf gaan optreden, of een andere artiest het werk laten doen.

PINTJES BIJ BAR GEORGES

Bar Georges festival drankjes

Ten derde heeft Bar Jules nog een broertje, Bar Georges. Een rondrijdende drank foodtruck Met bier uit de streek en andere lekkere drankjes. Geniet aan de toog van een lekker speciaal biertje. Uiteraard wordt hier ook jouw eigen favoriete merk bier geschonken. Frisse pintjes in de zomer op het bedrijfsfeest. Of een groot trouwfeest. De toog van Bar Georges vormt een gezellig middelpunt.

Kortom, bij Bar Jules, Bar Georges en Podium Jacques heb je ruime keus uit dranken, bieren en vooral gezelligheid! Ze zijn los te huur, maar ook gezamenlijk. Volledig aangepast aan jouw gelegenheid.

DRANKENKAART

  • Cava, Champagne, Schuimwijn
  • Wijnbar
  • Cocktails
  • Gin Tonics
  • Mocktails
  • Homemade lemonades
  • Speciale bieren

Het is ook mogelijk jouw eigen keuze aan dranken samen te stellen

VOLG THE Go Celebrate