Waar Kunnen Wij u Mee Helpen?

✓ De opvallendste trucks

✓ De gezelligste truckers

✓ De lekkerste hapjes

Foodtrucks

Foodtrucks zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Wij zijn een online platform dat foodtrucks en klanten verbindt. Wij hebben een groot aantal foodtrucks in ons bestand, waardoor wij altijd een goede match kunnen maken. Wij bieden foodtrucks voor alle soorten gelegenheden. Van tuinfeest tot bedrijfsborrel en van bruiloft tot festival.

Evenementen Organisatie

Onze dienstverlening beperkt zich niet tot het leveren van foodtrucks. Wij kunnen ook helpen bij de organisatie van evenementen. Ons team heeft veel ervaring in de horeca en evenementenorganisatie. Wat ons onderscheidt van een evenementenbureau is dat wij een ondersteunende en geen leidende rol innemen. Wij voeren jouw ideeën volledig naar wens uit.

Wij kunnen onder andere helpen bij het uitdenken en uitwerken van een concept, de aankleding van de locatie, het leveren van ervaren horecapersoneel en het maken van een draaiboek.

Ondersteuning Voor Foodtruckers

Wij nemen foodtruck eigenaren een heleboel werk uit handen. Wij doen de marketing en sales voor jou en zorgen zo dat er veel aanvragen binnenkomen. De aanvragen die binnenkomen worden eerst door ons opgevolgd, zodat wij precies weten wat de wensen van de aanvrager zijn. Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met het uitvoeren van de catering. De offertes, facturen, aftersales en andere administratieve werkzaamheden nemen wij allemaal van je over. Zo kun jij doen waar jij goed in bent. Ook kun je bij ons terecht voor administratieve hulp, advies over jouw website of bijvoorbeeld een voorschotregeling. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact met ons op!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan