Wat kun je verwachten?

Op deze pagina geven wij een overzicht van onze producten en diensten. Van het organiseren van een heel feest tot het huren van een foodtruck, je leest hier hoe we je daarbij kunnen helpen. Heb je hier nog vragen over of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Dan gaan we graag met jou in gesprek.

Bekijk alle trucks

Go Celebrate

Van Go Celebrate mag je verwachten dat er snel, duidelijk en direct wordt gecommuniceerd. Dit gebeurt bovendien altijd met één vast contactpersoon. Van aanvraag tot factuur, alles kan snel, makkelijk en digitaal.

Wil je liever persoonlijk met ons in gesprek? Dat is geen probleem! Wij kunnen bij jou langskomen en jij bent altijd welkom bij ons op kantoor. Voor grotere klussen is dat inbegrepen, maar bij kleinere klussen is dit ook mogelijk. Bij kleinere klussen brengen we wel reiskosten en uren in rekening (€0,19 per km, €25,- per uur).

De foodtrucks

Alle foodtrucks die bij ons op de website staan, zijn door ons getest op kwaliteit. Dat betekent dat je prachtig eten kun verwachten. Ook zijn alle truckers professionele ondernemers, met gevoel voor gastvrijheid en hart voor de zaak. Zij leveren naast lekker eten dus ook geweldige service en mooie aankleding. Bovendien heeft elke foodtruck een echte eigen vibe.

Feest organiseren

Verder mag je verwachten dat we met je meedenken of op jouw verzoek het hele feest organiseren. Of het nu gaat om een stadsbraderie, bruiloft of boekhouderscongres – wij kennen veel foodtruckeigenaren al jarenlang persoonlijk, waardoor wij precies weten wie wat kan en hoe flexibel een foodtruck(eigenaar) is. Zo kunnen we snel een goed passend aanbod doen.

Wat verwachten wij van jou

Voor de trucks is het handig dat je de volgende zaken regelt:

  • Stroom. Een vrije groep per truck en soms krachtstroom.
  • Stromend water. Regel dit zo dicht mogelijk bij de truck
  • Een handige opbouw- en uitgifteplek
  • Enkele uren vóór alles begint, hebben de foodtruckeigenaren graag toegang tot de locatie voor de opbouw.

Wat je voor je gasten moet regelen, hangt van het evenement af. Hieronder enkele handvatten die misschien kunnen helpen:

  • Uitnodigingen;
  • Garderobe;
  • Valet parkeerservice;
  • Drank;
  • Kindervermaak;
  • Tafels en stoelen

Wij kunnen alles regelen voor je gasten. Als je liever zelf stoelen en tafels verzorgt, raden wij afhankelijk van je locatie Héman of Bobo aan.

Wat moet je regelen voor ons? Geef gewoon zo helder mogelijk aan waar jij en je gasten blij van worden, dan regelen wij de rest!

Bekijk alle trucks