Zorgeloos het nieuwe jaar in

Bordeaux

Nieuwjaarsreceptie organiseren op jouw bedrijf om deugdelijk het nieuwe jaar in te duiken.

Het nieuwe jaar is aangebroken en daar mag op getoost worden! Zie het niet als een verplichting, zo’n nieuwjaarsreceptie moet wel gezellig zijn. Want of je nu al vijf of vijftien keer de beste wensen hebt gegeven, je zou toch wel de energie willen hebben om je andere ledematen nog los te schudden. Jazeker, er mag ook gedanst worden! Maar van al dat dansen krijg je natuurlijk trek. Wij van de Go Celebrate hebben daarvoor iets leuks bedacht: Waarom geen foodtrucks laten voorrijden in 2018? Een rollend buffet vlakbij de dansvloer. Met ruim 300 foodtrucks in ons assortiment kunnen we de lekkerste hapjes en drankjes op locatie serveren. We laten er net als bij de jaarwisseling de vonken vanaf springen! Een avond die het onthouden waard is.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
nieuwjaarsreceptie organiseren

Nieuwjaarshapjes op elke gewenste locatie

Verras je familie, vrienden, collega’s of kennissen met onze rollende keukens. Voor volledige diners en diverse hapjes hebben we passende trucks van echte topchefs. Onze foodtrucks zijn behalve origineel ook zeer mobiel. Zo kunnen we ze gewoon neerzetten waar jij ze wil hebben. We denken graag mee in de opzet van het feestje. Wil je wafels in plaats van oliebollen, of liever lekkere churro’s met chocola? Neem nog even een kijkje bij onze dessert trucks.

Nieuwjaarsborrel erbij

Bij een hapje hoort een drankje. Het is misschien een beetje cliché, maar bij een nieuwjaarsreceptie hoort dan toch echt champagne. Of in ieder geval iets met wat bruisende bubbels. Daar hebben we bij the Go Celebrate wel iets voor. Neem bijvoorbeeld Buitengewoon Bubbels. Vanuit hun zilveren trailer serveren de heren de lekkerste champagnes, cava’s en prosecco’s. Indien gewenst, leggen ze je ook nog vast in een foto shoot met een glas bubbels in je hand.

nieuwjaarsreceptie organiseren
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan