Boek een chef aan huis

Ben je op zoek naar een kok aan huis in Groningen? Organiseer je binnenkort een feest en heb je een keer geen zin om je druk te moeten maken om het eten? Dan zit je hier helemaal goed. Onze chefkoks laten graag hun specialiteiten aan jou proeven. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en dan zoeken wij een passende chef op basis van jouw smaak.

Jouw kok aan huis in Groningen

Foodtruck Alt Text 1

Onze chefs uit Groningen weten als geen ander hoe ze een goede Groninger mosterdsoep en Grunneger Kouke moeten maken. Ze weten ook als geen ander waar de boerenjongens goed bij smaken. Wil je liever een bbq kok aan huis in Groningen? Ook dan staan we voor je klaar. Wat je ook wilt, wij hebben het voor je. Het idee alsof je eet bij een lokaal restaurant als Vive la Vie, maar dan gewoon bij jou thuis aan de keukentafel. Onze koks creëren een prettige en comfortabele sfeer waarin jij en je gasten even aan niets meer hoeven te denken.

Uit eten in je eigen woonkamer

Heb je binnenkort een familiediner, verjaardagsfeest of een ander feestje dat je organiseert én wil je je familie en vrienden echt even verrassen? Met een kok aan huis in Groningen bezorg jij iedereen, inclusief jezelf een heerlijke avond ongedwongen genieten. Alle stres die je krijgt bij het organiseren van een familiediner nemen we namelijk gewoon van je over.

Lekker eten tot in de puntjes verzorgd

Wij zorgen er echt voor dat jij alleen maar kan genieten. Laat ons weten waar je trek in hebt en dan gaan wij het voor je organiseren. Volg je een speciaal dieet, ben je vegetarisch of volg je een glutenvrij dieet? Jouw kok aan huis maakt alles wat jij wilt. De boodschappen worden voor je gedaan, borden en bestek worden meegenomen en zelfs de afwas is erbij inbegrepen. Hierdoor hoef jij je niet meer druk te maken over jouw familiediner, 21-diner of verjaardagsfeest. Benieuwd geworden hoe een kok aan huis in Groningen jou een onvergetelijke avond kan bezorgen? We denken graag met je mee!

Foodtruck Alt Text 2
Boek een chef aan huis