Catering in heel Nederland en België

Ben je op zoek naar originele, smaakvolle en kwalitatief hoogstaande catering? Go Celebrate werkt samen met de beste cateraars in Nederland en België. Onze catering chefs nemen net even dat stapje extra om hun gasten een ultieme ervaring te kunnen garanderen. Door heel Nederland en België bieden wij catering services aan.

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en dan gaan wij op zoek naar de juiste koks bij jou in de buurt.

Maak van jouw event een speciale belevenis met catering

Bekijk hieronder de kleurrijke sfeerimpressies van catering op locatie. Go Celebrate werkt met trots samen met allerlei cateraars in Nederland en België.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Of bekijk al onze cateraars

Diverse catering concepten mogelijk

Wij vinden dat catering veel meer inhoudt dan alleen maar eten serveren. Go Celebrate biedt catering concepten aan die een onuitwisbare indruk achterlaten.

Laat ons met je meedenken over het concept! Wat dacht je bijvoorbeeld van een local taste concept? Serveer gasten uitsluitend producten die van lokale boeren komen en proef de biertjes van de lokale brouwerij! Op deze manier kun je iedereen in ieder geval de meeste verse producten garanderen.

Je kunt ook kiezen voor een streetfood concept. Laat een van onze foodtrucks langskomen met de lekkerste Engelse fish and chips, Thaise pad thai en Mexicaanse taco’s. Geef jouw feest de sfeer van een foodtruck festival!

Catering
catering

Maaltijden uit diverse wereldkeukens

Onze chefs hebben ervaring in diverse wereldkeukens. Of je nu de voorkeur hebt voor de Italiaanse of oer Hollandse keuken, we kunnen altijd wel iets leuks voor je vinden!

Liever sushi of een chinese rijsttafel? Geen probleem! We hebben een heel aantal chefs in ons bestand die de lekkerste oosterse gerechten voor je kunnen bereiden! Vertel ons over jouw smaak, ideeën en je favoriete hapjes die je graag zou willen terugzien op je evenement.

Wij vinden het fantastisch om de perfecte cateraar uit te zoeken!

Wij nemen jou het werk uit handen

Dit keer geen flauwe en kleffe hap. Mooie ingrediënten verdienen aandacht, passie en zorgvuldigheid. Iedere chef heeft z’n eigen specialiteit. Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar een goede match. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Dan gaan onze event professionals voor jou aan de slag.

Zaken snel geregeld met Go Celebrate

Zit er haast bij de aanvraag? Geen probleem. Op normale werkdagen nemen we binnen twee uur contact met je op om de wensen en specificaties door te nemen. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag om de juiste partij voor je te vinden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Of bekijk al onze cateraars