Een origineel bedrijfsfeest met foodtrucks

Je gaat een bedrijfsfeest organiseren en wil er graag iets hips en origineels van maken. Je hebt al een trendy locatie uitgezocht, leuk entertainment geregeld en mooie uitnodigingen verstuurd, maar over één ding ben je nog niet helemaal zeker: het eten. Net als de locatie en het entertainment wil je graag dat de gerechten trendy zijn, niet standaard en ongeïnspireerd. Bovendien ben je op zoek naar authentieke producten, kwaliteit en service, en wil je dat je werknemers met elkaar in contact komen. In dat geval hebben wij zeker de perfecte catering voor jouw wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waarom een Foodtruck?

Foodtruck Alt Text 1

Een foodtruck op je bedrijfsfeest zorgt voor een relaxte vibe en een ontspannen sfeer. Anders dan bij een standaard sit down diner kan iedereen zelf bepalen wanneer hij of zij wil eten, waardoor je feest niet vastzit aan een strak tijdsschema. Bovendien kan het team vrij rondlopen, zodat iedereen met elkaar een praatje kan maken en elkaar (beter) leert kennen. Precies waarvoor een bedrijfsfeest bedoeld is en dan ook nog eens op een hippe manier!

Naast een ontspannen sfeer zorgen foodtrucks ook voor prachtige aankleding. Veel trucks zijn door de eigenaren zelf opgeknapt en bestaan uit originele oude wagens, en geven een authentieke en persoonlijke draai aan evenementen. Van trendy Piaggio Apes tot stoere BBQ trucks, je gasten hebben zo tijdens het wachten altijd iets fantastisch om naar te kijken. Extra entertainment dus! Je bedrijfsfeest zal er zo ongetwijfeld vernieuwend uitzien en niet snel vergeten worden.

Natuurlijk is ook het eten uit de foodtrucks van hoge kwaliteit. Veel food trucks hebben biologische en huisgemaakte producten en alles kan als diner, lunch of tussendoortje geserveerd worden. Aandacht voor gezondheid is er dus zeker bij. Bovendien is het eten ook erg authentiek en vernieuwend. Zo hebben we een truck die hun pizza’s in een oude steenoven klaarmaakt en een wagen die pannenkoeken in heel nieuwe jasjes steekt (bijvoorbeeld appel met salted caramel en gorgonzola met gestoofde peer).

Zo kun je iedereen uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Met alle verschillende foodtrucks kun je bovendien ongelooflijk veel variatie bieden. Natuurlijk hebben we ook foodtrucks die heerlijke traditionele koffies zetten en die de gebruikelijke warme snacks maken voor bij de bedrijfsborrel. Mogelijkheden genoeg dus, maar altijd helemaal hip! Ongeïnspireerde en saaie bedrijfsfeesten zijn zo zeker verleden tijd.

Foodtruck Alt Text 2
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoe kan ik een foodtruck huren?

Enthousiast geworden over een foodtruck op je bedrijfsfeest? Dan kun je hierboven vrijblijvend een offerte aanvragen. We zullen dan binnen 3 dagen contact met je opnemen om een passende foodtruck aan te bieden en verdere opties te bespreken. Wij staan 100% garant voor een goede uitvoering en kunnen alles regelen. Ook als je collega’s met speciale dieetwensen of allergieën hebt, kun je het laten weten. Wij informeren de foodtruckers zodat hier rekening mee gehouden wordt. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en alleen maar uit te kijken naar het feest!

Waarom kies je voor Go Celebrate?

Al onze foodtrucks zijn geselecteerd op kwaliteit van eten en service, uitstraling en betrouwbaarheid.
Ook kunnen wij zo je wil de complete organisatie uit handen nemen, door bijvoorbeeld:

  • Het thema te bedenken en uit te werken.
  • Te zorgen voor inhoudelijke workshops.
  • Teambuilding activiteiten regelen.
  • Bedienend personeel te leveren.
  • Je aan een unieke locatie te helpen.
  • te zorgen voor meubilair, de bar, bestek, et cetera.

De foodtrucks op onze site zijn bovendien met de uiterste zorg en aandacht uitgekozen. Authenticiteit en kwaliteit staan bij ons voorop. Zo zorgen we er samen voor dat het een feest wordt om niet te vergeten!

blitz met stretchtent en smoker

Wat gebeurt er nadat de aanvraag besproken is?

Aanpassen is vrijwel altijd mogelijk, geen probleem! In overleg met de foodtruckeigenaren zullen we altijd kijken wat er mogelijk is. Zo past onze offerte altijd bij jouw wensen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan