Foodtruck huren op de bruiloft locatie

Je bruiloft is ongetwijfeld een van de belangrijkste en mooiste dagen van je leven. Daarnaast is het een gigantisch project. Want wat moet je eigenlijk allemaal wel niet regelen voor jullie speciale dag? Na goed en lang zoeken heb je de perfecte trouwlocatie gevonden. Bovendien heb je de leukste band geregeld voor de muziek. Alles lijkt helemaal voor elkaar, maar dan kom je bij die ene grote vraag: Wat serveer je de gasten eigenlijk op een bruiloft? Als jij de dag van je leven graag anders dan anders wil, hebben wij zeker het antwoord op je vraag: boek een foodtruck op je bruiloft!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Wat kan een foodtruck op je bruiloft allemaal klaarmaken?

Je bruiloft is ongetwijfeld een van de belangrijkste en mooiste dagen van je leven. Daarnaast is het een gigantisch project. Want wat moet je eigenlijk allemaal wel niet regelen voor jullie speciale dag? Na goed en lang zoeken heb je de perfecte trouwlocatie gevonden. Bovendien heb je de leukste band geregeld voor de muziek. Alles lijkt helemaal voor elkaar, maar dan kom je bij die ene grote vraag: wat serveer je de gasten eigenlijk op een bruiloft? Als jij de dag van je leven graag anders dan anders wil, hebben wij zeker het antwoord op je vraag: boek een foodtruck op je bruiloft!

Wat kun je verwachten op het  foodtruck menu op je bruiloft?

foodtruck op je bruiloft

Tegenwoordig kun je voor iedere smaak wel een leuke foodtruck vinden. Zowel fingerfood als voor een volledige barbecue foodtruck kun je hele originele rollende keukens vinden. Meer een fan van een wereldmenu, of vegetarische maaltijd? Dan hebben we ook een heel aantal toffe vintage wagens voor je beschikbaar! Kijk vooral op onze site in het foodtruck overzicht om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Met ruim 700 foodtrucks in ons assortiment hebben we voor ieder wat wils! Kom je er zelf niet uit? We  denken graag met je mee!

Waarom een foodtruck op je bruiloft?

Door een foodtruck op je trouwdag te huren zorg je gegarandeerd voor een unieke ervaring. Vaak hoor je weken en maanden daarna nog van vrienden en familie hoe origineel jullie trouwdag was en hoe uniek die foodtruck eruitzag die het eten serveerde. Anders dan bij een traditioneel sit-down diner kunnen je gasten helemaal zelf bepalen wanneer ze willen eten, waardoor je bruiloft niet wordt bepaald door een strak tijdsschema. Bovendien kunnen je gasten af en toe een wandelingetje maken, zodat iedereen lekker met elkaar aan de praat raakt. Niet standaard en stijf, maar heerlijk ontspannen en gezellig!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Daarnaast zorgen foodtrucks voor een geweldige aankleding. Veel trucks bestaan uit originele oude wagens en zijn door de eigenaren zelf verbouwd, waardoor ze een persoonlijke en authentieke uitstraling hebben. Wat dacht je van een lieflijke brocante caravan? Of ga je toch liever voor een grote stoere BBQ-truck? Een foodtruck zal ongetwijfeld voor veel sfeer en complimenten zorgen.

mr&mrs sign

Ook qua eten zijn foodtrucks erg authentiek. Zo zijn er foodtrucks die pizza’s klaarmaken met originele houtgestookte steenovens en BBQ-trucks met een bruiloft menu dat buiten de wagens wordt bereid. Veel foodtrucks hebben huisgemaakte en biologische producten, en alles kan als tussendoortje, lunch of diner worden geserveerd. Door de behapbare porties en vele mogelijkheden zijn foodtrucks ook erg ideaal voor kinderen. Daarnaast kunnen alle gerechten en producten volledig worden gepersonaliseerd. Denk bijvoorbeeld aan cupcakes met jullie namen erop en gebakjes met foto’s. Dat zijn de mooie extra’s van zo’n dag die je ook weer mooi kunt vastleggen op camera.

Alle voordelen van een foodtruck op je bruiloft

  • Foodtrucks serveren wanneer jij dat wil en voorkomen een standaard en stijve setting.
  • Gerechten en producten worden volledig gepersonaliseerd.
  • Alle gerechten zijn helemaal vers en vaak biologisch. Bovendien zijn veel producten lokaal geproduceerd.
  • Een foodtruck op locatie is uniek en levert veel mooie reacties op van familie en vrienden.
  • Ook de kinderen vinden het vaak prachtig en krijgen van de chef vaak een kijkje in de keuken.
  • Met een foodtruck op je bruiloft kun je er een echte festival bruiloft van maken. Hiervoor hebben we ook een aantal geweldige trouwlocaties op een rijtje gezet!

Kortom: een foodtruck is relaxt, authentiek, persoonlijk en lekker! Redenen genoeg dus om een foodtruck voor je bruiloft te boeken. Met meer dan 150 mobiele keukens hebben wij bovendien altijd een wagen die aansluit bij al jouw wensen. Bon appétit!

Hoe vraag ik een foodtruck aan voor op de bruiloft?

Geïnteresseerd geraakt in een foodtruck op je bruiloft? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Samen met jou zoeken we naar de perfecte foodtruck voor jullie perfecte dag. Wij nemen alle zorgen die je over het eten hebt voor je uit handen en staan garant voor een goede uitvoering. Aan jullie de taak om gewoon lekker te genieten!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan