Een Kerstborrel op jouw bedrijfslocatie

Je hebt het hele jaar intensief samengewerkt. Hoe kun je het jaar beter afsluiten dan met een gezellige kerstborrel? Een mooi moment om terug te blikken, vooruit te kijken, maar ook vooral om te genieten van het moment. Go Celebrate komt graag langs op jouw bedrijfslocatie. Onze sfeervolle foodtrucks bieden een origineel alternatief voor een gezellig kerstfeest! We denken graag met je mee in het organiseren van een originele kerstborrel voor dit jaar!

Kerstborrel organiseren op eigen bedrijfslocatie

Keuze zat. Ons ruime assortiment aan foodtrucks biedt voor ieder wat wils. Warm jezelf op onder het genot van een glas glühwein, warme chocolademelk of bord snert van Vespressi. Of trakteer het team op Brusselse wafels van Gaufre Délice. Wil je graag de gasten voorzien van een lekker drankje? Dan kunnen we eventueel de airstream trailer van Bar American de kerstborrel laten verzorgen. Vraag ons vooral om de mogelijkheden. Wij zoeken graag een passende foodtruck uit voor je! Met ruim 300 foodtrucks in ons assortiment, kunnen wij kerstcatering op maat aanbieden.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Een zalig feest in kerstsferen

Uiteraard denken wij ook graag mee over de aankleding. Lampjes, glitters en een mooie opgetuigde kerstboom. Het mag allemaal niet ontbreken. Een levende kerststal met het Management Team? Niets is ons te gek. Indien gewenst bouwen we een complete kerstmarkt op. We maken er dit jaar een leuke kerst van voor de medewerkers.

Wij nemen de organisatie graag uit handen

Wij toveren jullie parkeerplaats, buitenterrein, of bouwlocatie om tot een winter wonderland. Onze ervaren en creatieve event professionals ontzorgen je in de organisatie. Zodat je zelf ook kan meegenieten van het feest. Vraag ons vooral om onze kerstcatering arrangementen. Wij delen graag onze ervaring met kerstevenementen. Of het nu gaat om een kerst barbecue, kerst uitje of een kerstborrel, onze kerstelfen staan voor je klaar!

Kerstborrel organiseren

Een kerstborrel hoeft niet zo duur te zijn

Vanaf tien euro per persoon staat er al een rollende keuken bij jullie op de parkeerplaats. Je kunt het overigens zo gek maken als je zelf wilt. Naast een hapje en een drankje bemiddelen wij ook in muziek en entertainment. Wil je Jingle Bells op de achtergrond door een trombone kwartet? Dan gaan wij dat voor je regelen.

Fiscaal aftrekbaar

typisch kerst eten

Een kerstborrel in eigen huis organiseren is fiscaal aantrekkelijk. Vaak vallen de te maken kosten onder Werk Kosten Regeling (WKR). Hier kun je de WKR kosten berekenen voor jouw bedrijf. Laat ons vooral weten of wij hier bij kunnen helpen.

Korte lijnen, één contactpersoon

Go Celebrate garandeert een zorgeloze kerst. Dus ben je op zoek naar een originele catering voor kerst? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Een van onze medewerkers neemt binnen twee uur contact met je op. Geef ons je wensen door en wij gaan voor je aan het werk. Merry Christmas! We maken er dit jaar een origineel kerstfeest van!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan