Ongetwijfeld de populairste foodtruck die gehuurd worden op een bruiloft zijn onze BBQ-trucks! En dat is natuurlijk niet zo gek, wie is er niet dol op een barbecue? Of het nou zomer is of winter, onze trucks zijn altijd beschikbaar om jou een fantastische dag te bezorgen. Grote stukken vlees, een vlammende grill en een flinke dosis gezelligheid maken jullie dag onvergetelijk. Wij hebben voor jou drie trucks met hun BBQ bruiloft menu op een rijtje gezet, zodat jij een duidelijk overzicht hebt wat je voor welk budget kan verwachten. Enjoy!

catering voor trouwen hoeft niet altijd een nachtmerrie te zijn. We nemen graag het buffet en eetproblemen zodat je mee tijd hebt om je speciale dag te vieren met een bruiloft bbq!

Low- Budget: Smokers

Foodtruck Alt Text 1

Smokers heeft arrangementen voor elke portemonnee en biedt tevens een van de goedkopere barbecuemenu’s. Bij deze truck staat roken centraal en het liefst zo lang mogelijk op een hoge temperatuur zodat de smaak goed in het vlees trekt. De truck serveert verschillende vleessoorten, maar ook vis, oesters en zelfs vegetarische gerechten zijn op aanvraag mogelijk. De truck ziet er netjes en verzorgd uit en past zelfs op de meest chique bruiloft. Dus wat biedt deze truck voor heerlijk menu aan? Dit menu is het Peach Menu, dat uitgaat van 16,50 euro per persoon bij minimaal 80 personen

Medium Budget: Grill ’n Smoke

Grill ‘n Smoke is een veelgevraagde truck voor bruiloften. Deze truck heeft het liefst persoonlijk contact met het bruidspaar, om de trouwdag tot een waar succes te maken. De truck heeft verschillende arrangementen, maar is erg flexibel. Grill’nSmoke maakt graag een persoonlijk samengesteld menu voor jouw grote dag! De truck gebruikt alleen biologische en duurzame producten en gebruiken authentieke houtgestookte ovens om hun gerechten te bereiden. Bijgevoegd menu is het Wow-Wedding Menu, dat uitgaat van 35 euro per persoon bij minimaal 75 personen.

Foodtruck Alt Text 2

High Budget: Barbecue Bazen

Foodtruck Alt Text 2

Met deze truck weet je zeker dat je gasten een bazenavond hebben. En jij natuurlijk zelf ook! De Barbecue Bazen zijn echte meesters als het op de barbecue aankomt en hebben een gigantische Oklahoma Smoker BBQ tot hun beschikking, waarmee ze vrijwel alles kunnen klaarmaken. Vlees, vis, of toch vegetarisch: alles is bespreekbaar! De truck heeft geen arrangementen, maar maakt persoonlijke menu’s voor het bruidspaar. Kwaliteit en capaciteit komen samen, want de truck kan rond de duizend personen per uur serveren. Ideaal als je een grote schoonfamilie hebt of misschien wel de hele buurt wilt uitnodigen! Hier zie je een bruiloftsmenu voor 40,50 per persoon bij 45 gasten.

Naast deze toppers hebben wij nog veel meer barbecue helden die de heerlijkste gerechten kunnen roken, grillen en vlammen! Zij willen stuk voor stuk een bijzondere bijdrage leveren aan jullie speciale dag. Benieuwd naar de mogelijkheden of toch op zoek naar een ander soort truck voor je bruiloft? Neem dan vooral contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wees er snel bij, want de aanvragen stromen binnen!