OVER ONS

Oprichting en geschiedenis

In 2014 was er nog geen overzichtelijk boekingsplatform voor eventcatering en food trucks, en vanuit de frustratie die dat opriep bij zowel de cateraars als eventprofessionals en evenementenlocaties is Go Celebrate geboren. De missie van Go Celebrate is om gemeten naar klanttevredenheid het meest succesvolle zelfgefinancierde boekingsplatform voor events, catering en food trucks te worden in Europa. 

De website Go-Celebrate.nl zelf is sinds 2019 live, maar kent een langere voorgeschiedenis. Het bedrijf en de website is een samenvoeging van The Food Convoy, VanChefs, ChefPlaza en Belgianfoodtruckfestival.be.  

Tegenwoordig is Go Celebrate dan ook een van de grootste boekingsplatforms voor eventcatering en food trucks in de Benelux en Frankrijk. 

Werkwijze

Elk evenement is uniek. Ons doel is elke keer weer een prachtig evenement neerzetten, of het nu om een driedaags congres voor duizenden bezoekers gaat of een privédiner voor een familie van acht gasten. 

Wij streven er naar de beste service en de beste prijs/kwaliteit verhouding te bieden van alle boekingswebsites en evenementenbureaus. Sommige aanvragen nemen we dan ook niet in behandeling, en voor veel opdrachten is het dan ook niet mogelijk om direct contact te hebben met leveranciers, maar wordt juist alle zorg uit handen genomen door onze eventprofessionals om de standaard neer te kunnen zetten die corporate event catering eist. 

Filosofie

Het team van Go Celebrate is 100% remote en werkt vanuit huis, co-working spaces of als het even kan vanaf het strand in Bali. Maandelijks proberen we maximaal één meeting te houden. Voor het team bestaan er geen vaste uren of beperkte vakantiedagen, en de vergoeding is gebaseerd op het resultaat en niet de ingezette uren. 

Maakt u geen zorgen – voor een belangrijke planningssessie of indien de complexiteit van een evenement een manager op locatie tijdens de dag zelf vereist komen we natuurlijk wél in den lijve langs. 

Werken bij...

Go Celebrate is altijd op zoek naar nieuw talent! 

Op dit moment staan er geen vastomlijnde vacatures online, maar een open sollicitatie kan altijd en mag met motivatie en CV opgestuurd naar: team@go-celebrate.com.  

Let wel! – remote kunnen werken met onbeperkte vakantiedagen klinkt natuurlijk fantastisch en was vóór maart 2020 ook erg uniek – let wel dat het belangrijk is voor ons dat je vooral interesse hebt in de functie en het bedrijf, niet alléén dat je remote kan werken