Go Celebrate is een marktplaats voor het boeken van foodtrucks en foodtruck catering, opgericht in maart 2016. Daarnaast doen wij dienst als artiestenbureau voor alle bij ons aangesloten food truck ondernemers.

Onderscheidend

Je vindt bij ons niet het grootste aanbod aan trucks en daar zijn we blij mee! We onderscheiden ons namelijk van andere spelers door duidelijk te kiezen voor Authenticiteit, Service en Kwaliteit. Dat houdt in dat wij letten op de uitstraling van de truck en de gerechten, de geleverde kwaliteit (qua eten, service en betrouwbaarheid) en het soort onderneming. Met het ‘soort’ onderneming bedoelen we dat de HEMA-foodtruck zijn rookworsten maar verkoopt via andere wegen, hoe lekker we die worst ook vinden.

Service ervaar je als gast in het contact met onze eventmanagers en onze aandacht voor de klant. Bij een bijzondere gelegenheid of een groot evenement is het wel zo prettig dat een professionele partij het overzicht bewaart. Wij hebben voor elke gelegenheid een geschikte foodtruck en staan volledig garant voor de uitvoering. Zo hoef je je nergens ongerust om te maken en hoef je óók niet vijf verschillende foodtrucks na te jagen.

In onze samenwerking met de foodtrucks onderscheiden we onszelf door Go Celebrate echt als artiestenbureau te zien en niet alleen als boekingssite. Succes maken we samen en duurzaamheid is belangrijker dan de korte termijn. Daarom ondersteunen we onze foodtruckers bij alle facetten van het vak; van administratie en IT tot de evenementen.

De Oprichter

Tim de Visser

Tim is vooral verantwoordelijk voor de techniek, organisatie en online marketing. Hij studeerde fiscale economie en informatica, en werkte kort als belastingadviseur voordat hij zich in 2014 volledig op het ondernemersbestaan ging concentreren.

Bedrijf Registratie

Go Celebrate is onderdeel van United Food Concepts en is geregistreerd op het volgende adres.

Delftsestraat 33, 3013 AE Rotterdam

+31 10 750 4100 | info@go-celebrate.com