Project omschrijving

Smaakvol foodtruck

Smaakvol is een echte allrounder. Of het nu gaat om een compleet menu, fingerfood, een bbq arrangement of een lekker kopje soep. De foodtruckers van Smaakvol zijn van alle markten thuis. De chefs staan al jaren in de keuken en weten wel hoe je iets goed op smaak moet brengen!

Smaakvol medewerkerALLEEN MAAR GENIETEN ACHTER HET FORNUIS

Peter Hendrix, de chefkok en oprichter van Smaakvol is een echte kookfanaat. Na in diverse toprestaurants te hebben gewerkt wilde hij het zelf eens gaan proberen. Als chef is hij in te huren voor cateringpartijen maar ook bouwde hij een bouwkeet om tot hippe foodtruck. Waar hij zich met de catering services vooral richt op diners en bedrijfscatering, is de foodtruck helemaal in streetfood style.

Geniet van diverse bites van de BBQ foodtruck, goed belegde burgers en American style hotdogs. Bij Smaakvol wordt je enkel getrakteerd op cozy food. Een relaxte sfeer, top ingrediënten en een chef die gek is op zijn vak en je graag verteld over zijn keuken, gerechtjes en passie voor eten.

Smaakvol gerechtVERSE GROENTJES EN BLIJE BEESTJES

Ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd. Bij Smaakvol weet je zeker dat er uitsluitend gebruik wordt gemaakt van verse, seizoensgebonden groenten en duurzaam vlees. Niet omdat het moet, maar omdat het beter smaakt en gezonder is. Dus verse vis met MSC keurmerk van de visafslag in Yerseke en vlees en groenten van lokale boeren.

VAN ZOETWATERKREEFT TOT BURGER – ALLES IS SMAAKVOL!

Of je nu op zoek bent naar een cateraar voor een buffet, menu, of een streetfood belevenis bij jou in de achtertuin. Bij Smaakvol kun je ervan uit gaan dat gerechten met passie en aandacht worden bereid. Naast de culinaire hapjes biedt de foodtruck ook diverse drankarrangementen.

FOODTRUCK MENU

Een greep uit de mogelijkheden:

  • (Alcoholische) dranken: Prosecco, Champagne, Cocktails, Fris
  • Borrelhapjes: Notenmelange, Borrelplanken, Snacks, Oesters
  • Vlees, Vis, Vega: Carpaccio, Steak, Kipspiesjes, Gerookte eendenborst
  • Soep: Kreeftensoep, Bospaddenstoelensoep, Mosterdsoep
  • Desserts: Chocolademouse, Kaasplankje
  • BBQ: Green Egg, Ofyr

VOLG Go Celebrate