Project Description

Boek Deze Food Truck

Açai zorgt voor de lekkerste smoothies op locatie! Met verschillende foodtrucks en healthy gerechten kan Açai van elk evenement een écht feestje maken. Naast smoothies kan Açai ook smoothie bowls, gezonde groente shotjes en verse juices maken. Açai kan voor elk evenement iets anders regelen, zo hebben ze ook een mobiele bar, speciale branding opties en blenderbikes! Ben je benieuwd naar wat Açai voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek deze foodtruck

Gezonde Smoothie Foodtruck

Acai Blenderbike

Açai zorgt ervoor dat elk evenement echt een feest wordt! Van muziek festivals, tot privé evenementen, ze denken altijd met je mee. Er zijn verschillende concepten waaruit je kan kiezen zoals een frisse smoothie catering of een gezonde shotjes bar. De gezonde shotjes bar heeft een heel assortiment aan shotjes die boordevol vitamines zitten. Zoals een tarweshotje of een spinazie shotje. Dat is pas echt gezond! Wat Açai zo speciaal maakt is dat ze ook blenderbikes hebben. Een blenderbike is een fiets met daaraan een blender die wordt aangedreven door de fiets. Zo kun je dus je eigen smoothie maken door hard te trappen!

Boek Deze Food Truck

Menu

Açai Foodtruck

Een greep uit het menu van deze smoothie foodtruck

  • Signature smoothies
  • Fruit smoothies
  • Smoothie bowls
  • Gezonde shotjes
  • Verse sapjes
Boek Deze Food Truck

Stoere Brandweer Foodtruck

Açai heeft drie hele verschillende foodtrucks die wel allemaal dezelfde healthy smoothies en salades kunnen maken. Één geldtransportwagen, één ijscowagen en één brandweerwagen. De geldtransportwagen is waar het allemaal begon en deze gele foodtruck maakt nog steeds van elk evenement een feestje. Het is de grootste smoothie truck van de drie en hij kan wel 600 porties per uur maken!

Acai heeft ook een gezellige blauwe ijscowagen uit Engeland. Die is super authentiek en doet je alleen maar meer verlangen naar iets lekkers. De laatste toevoeging aan de familie is een stoere Zwitserse brandweerwagen. Om het plaatje helemaal af te maken heeft deze brandweer foodtruck ook nog eens een bijpassende brandweer ladder. Een echte eyecatcher! Alle foodtrucks kunnen dezelfde dingen maken, ze zijn dus allemaal geschikt voor evenementen op locatie!

Foodtruck Alt Text 1
Boek Deze Food Truck