Project omschrijving

Of je nu een varken aan het spit wil of spareribs met een lekker sausje, Stokes BBQ kan het allemaal. StokesBBQ heeft veel ervaring, ze hebben zelfs een keer de BBQ kampioenschappen in Amerika gewonnen. Alles wordt zelfgemaakt, ook de sauzen en de rubs van het vlees. Deze foodtruck is veel meer dan een BBQ met aangebrand vlees en een biertje. Het is veel, en veel meer en zal jouw evenement nog gedenkwaardiger maken. Ben je benieuwd naar wat deze BBQ foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek deze Foodtruck

BBQ Ideeën Nodig? Regel Een BBQ Foodtruck!

Huddie Lee Stokes is samen met zijn vriendin eigenaar van Stokes BBQ. Vandaar ook de naam Stokes BBQ! In 2010 maakt Huddie zijn eerste smoker helemaal zelf en maakt hij deze achter zijn auto vast. De ‘Smoke O Motive’ is geboren. Steeds meer klussen komen binnen en er komen steeds meer verschillende wagens bij. Huddie wordt zelfs wereldkampioen zwaardvis BBQ’en in 2017. Als je de StokesBBQ foodtruck boekt weet je dus zeker dat je een BBQ van wereldklasse krijgt!

StokesBBQ The Big Q
Boek Deze Food Truck

Menu

StokesBBQ Menu

Greep uit het menu van deze foodtruck, op aanvraag is meer mogelijk!

  • Varken, o.a. pulled pork en bacon
  • Rundvlees, o.a. wagyu en entrecote
  • Kip, o.a. kippenvleugels en hawaiiaanse kip
  • Meerdere soorten vis
  • Lekkere desserts
  • Frisse salades
  • Sandwhiches
  • Halal vlees
  • Groente
  • Fingerfood
Boek Deze Food Truck

Meerdere Wagens Voor op je BBQ Feest

Foodtruck Alt Text 1

StokesBBQ heeft meerdere soorten BBQs die naar een evenement kunnen komen. Dit hangt af van de hoeveelheid mensen en wat StokesBBQ moet gaan barbecuen. De grootste mogelijkheid die ze hebben is de StokesBBQ trailer, een grote stoere zwarte trailer die alles heeft wat je maar nodig hebt. Dit is de ideale BBQ trailer voor grote partijen en hij wordt ook gebruikt voor BBQ wedstrijden! Ze hebben ook de Spit Trailer, waarop je een heel varken aan het spit kan roosteren. Dit is een eyecathcer die elk evenement het echte Texaanse BBQ gevoel geeft!

Daarnaast hebben ze ook The Big Q, een grote rookkast op een aanhangwagen. Perfect voor festivals. Als laatst hebben ze de Lone Start, een compacte aanhangwagen met een grill, rookkast en veel werkruimte. Deze aanhangwagen kan alles in zijn ééntje doen, vandaar de naam Lone Star.

StokesBBQ komt uit Laren, het is dus de perfecte foodtruck voor in heel Nederland! Daarnaast is hij niet alleen geschikt voor grote festivals, maar ook veel leuke bedrijfsuitjes en zelfs bruiloften. Ze zullen er alles aan doen om je de beste dag van je leven te geven!

Foodtruck Alt Text 2
Boek Deze Food Truck