Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Casa Lisetta – Italian Foodtruck

De lekkerste pasta en pizza van Italiaanse foodtruck Casa Lisetta! Casa Lisetta heeft het beste uit Italië meegenomen: het eten! Uitsluitend authentieke Italiaanse gerechten. Met onder andere Italiaans ijs en antipasti op het menu. De foodcaravan werkt met verse ingrediënten, van hoge kwaliteit. Ze kunnen drankcatering doen, of barbecue catering! Een groot aanbod dus. Wil jij dat de Casa Lisetta foodcaravan de koffie schenkt? Dat kan. Of liever pizza en pasta, of pizza en koffie? Ze zijn inzetbaar zoals jij zelf wilt! Ze kunnen zelfs met een Italiaanse ijskar komen.

Boek Deze Food Truck

Menu

Eten

  • Broodje Porchetta
  • Panini
  • Pasta met diverse soorten saus (bolognese, room-pesto, room-truffel)
  • Pizza (diverse soorten)
  • Barbecue catering
  • Italiaans schepijs

Drinken

  • Rode wijn
  • Witte wijn
  • Prosecco
  • Italiaanse koffie (espresso, cappuccino, latte machiatto)
Boek Deze Food Truck

Deze foodtruck uit Prinsenbeek is opgezet vanuit het idee de beste gerechten uit Umbrië, Italië mee te nemen. Eigenaars Lisette en Etiënne hebben een huis in Umbrië. Daar zijn ze hun hart verloren aan het lekkere eten en het landschap. Ze zijn vaak in Umbrië te vinden en zoeken de beste kleine leveranciers. Daarvandaan nemen ze vaak lokale kruiden en olijfolie mee naar Nederland! Casa Lisetta gebruikt veel biologische producten voor topkwaliteit eten. Bovendien gebruiken ze hun eigen huisgemaakte pasta en pastasauzen! Vanuit Prinsenbeek rijden ze naar Breda en Rotterdam voor jouw evenement. Ze verzorgen onder andere luxe lunches en diners, maar ook workshops. Of gewoon een paar lekkere antipasti hapjes voor jouw borrel! Heb jij zin in pizza? Lekker vanuit Casa Lisetta.

Pasta Of Pizza

Foodtruck Alt Text 1

Welk eten denk je aan als iemand Italië zegt? Pasta en pizza natuurlijk! Vanuit de Italiaanse foodtruck wordt lekkere pasta geserveerd met verschillende sauzen. Als jij liever pizza eet dan pasta kun je voor jouw feest de pizza van Casa Lisetta boeken. Handig om staand te eten en de kleintjes zijn er dol op.

Italiaanse Dranken

Een ultiem Italiaanse drank is natuurlijk prosecco! Heerlijk sprankelend en vol smaak. Vanuit de Casa Lisetta foodcaravan kunnen drankjes geserveerd worden. Met uiteraard witte en rode wijn. Daarnaast hebben ze Italiaanse koffie. De foodcaravan serveert graag voor jou een lekkere cappuccino of espresso! Ideaal voor een bedrijfsevenement of receptie.

Italiaanse Foodtruck Barbecue

Kies voor het barbecue concept van Casa Lisetta vanuit de Italiaanse foodtruck! Heerlijke homemade Italiaanse hamburgers, of vleesspiezen. Proef een broodje met porchetta van de grill. Lekker langzaam gegaard vlees! Of uiteraard de klassieker, een grote steak. Lekker met een broodje of salade.

Foodtruck Alt Text 2

Italiaanse Ijskar

Foodtruck Alt Text 2

Zin in een lekker dessert of een verfrissing? Dan ben je bij Casa Lisetta aan het goede adres! Ze hebben een klassieke ijskar om jouw gasten van ijsjes te voorzien. Het schepijs is ambachtelijk gemaakt naar Italiaans recept. Geniet van het ijs geserveerd in een lekker hoorntje of juist in een bakje. De ijskar kan met en zonder bediening worden gehuurd, waarbij ze de ijskar uiteraard voorzien in genoeg hoorntjes en een ijsschep!

Boek Deze Food Truck