Project omschrijving

La Cookaracha zal je altijd versteld doen staan. Deze Mexicaanse foodtruck kan namelijk alles maken, van pittige quesadillas tot zoete toetjes en alles daar tussen in. La Cookaracha maakt alles uit de Mexicaanse keuken in een vrolijke Volkswagen foodtruck. De foodtrucks zien er allemaal super zomers uit en zijn echte sfeermakers. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Mexicaanse Foodtruck & Catering

La Cookaracha zorgt voor de juiste Mexicaanse catering op elke locatie met sfeer! Ze komen met een klassieke Volkswagen foodtruck naar elk soort evenement. Van personeelsfeesten tot bruiloften en verjaardagen. De Mexicaanse foodtruck kan van alles voor je maken. Geniet van heerlijke nacho’s met guacamole en pittige salsa of Spaanse hapjes en tapas. Of doe eens gezond en haal een heerlijke salade of smoothie. Je kan zelf genieten van de exotische smaak combinaties maar voor kinderen is deze foodtruck ook perfect. Laat ze genieten van een stroopwafel of zelf een snoepzak samenstellen. Alles kan! La Cookaracha komt uit Driebergen wat het de perfecte foodtruck maakt voor in Utrecht.

La Cookaracha Gezellig
Boek Deze Food Truck

Menu

La Cookaracha Menu

Een greep uit het menu van deze Mexicaanse foodtruck, op aanvraag is meer mogelijk!

  • Mexicaanse keuken, met o.a. quesadillas en nachos
  • Spaanse happas en tapas
  • Barbecue buffet
  • Smoothies
  • Salades
  • Broodjesbar
  • Toetjes en andere zoetigheid
Boek Deze Food Truck

Drie Klassieke Volkswagen Foodtrucks

Foodtruck Alt Text 1

La Cookaracha heeft niet één, niet twee, maar wel drie verschillende wagens. Het zijn allemaal klassieke Volkswagen fooodtrucks met een gezellige en zomerse uitstraling! Zo hebben ze een een lichtblauwe en een knalroze Volkswagen. Die zijn op elk feest een echte blikvanger. La Cookaracha heeft ook een stijlvolle witte foodtruck met een sierlijke jungle versiering. Inclusief een roze flamingo! Als je wel een foodtruck wilt, maar geen catering dan kan dat ook. De wagens zijn ook leeg te huren.

Vraag vrijblijvend informatie aan