Project omschrijving

Champagnebus

Bij de Champagnebus is een hobby uitgegroeid tot culinair hoogstandje. Zo is in de eerste plaats een Citroën foodtruck omgebouwd tot mobiele champagne- en wijnbar. Zonder ook maar iets van haar charme te verliezen. Met de bedoeling dat extra beetje gezelligheid en klasse te geven, komt de Champagnebus graag bij je langs.

Boek deze foodtruck

Champagnebus van alles voorzien

Hoewel je wellicht zelf de champagnefles in stijl kan laten ploffen, zou het ons niets verbazen als dit toch wat voorzichtig gebeurt. Mits je gevoel voor flair hebt en wel van een beetje spektakel houdt, hebben wij ook een andere suggestie voor je. Niet alleen wordt de kurk er met klasse afgeknald, maar ook nog eens met een authentieke sabel uit 1900. Verder werkt de Champagnebus al jaren samen met sommelier en vinoloog Barbara Verbeek. Indien gewenst, kan zij je alles over champagnes en al dan niet mousserende wijnen vertellen.

champagnebus

Oesterman mag niet ontbreken

Hoewel het concept begin jaren negentig is ontstaan, zie je ze ook steeds vaker op foodtruck festival staan. Hij zorgt ervoor dat je zo kan genieten van de verste zeevruchten. Bovendien heeft de bus verschillende soorten in het assortiment. Over smaak valt echter niet te twisten. Maar toch weet de Oesterman welke elementen de oester nog verder kunnen verheven. Zowel Zeeuwse platte oesters als ietwat zoete Ierse oesters.
Met de Champagnebus ben je niet alleen voorzien van bubbels, maar ook borrelhapjes in stijl.

Menu

De Champagnebus verzorgt naast champagne ook wijn, bier en fris. Verder bieden ze diverse borrelhapjes aan van oesters tot petit fours.

Capaciteit:

De Champagnebus serveert tot 450 glazen per uur uit.

Beschikbaarheid:

Hoewel de glazen wel gaan wiebelen met wat wind, is deze truck te boeken voor zowel in- als outdoor evenementen. Omdat ze elk evenement met veel plezier aangrijpen, smaken de bubbels extra lekker.

VOLG Go Celebrate