Van Citroën HY tot Deux Chevaux

Ben je op zoek naar en Citroën busje, of misschien wel zo’n omgebouwde lelijke eend? Want op deze pagina bieden wij een overzicht van alle Citroën food trucks uit ons assortiment. En met deze karakteristieke oldtimers haal je de Franse food culture naar jouw event! Dus geniet als een echte bourgondiër met zo’n oldtimer Citroën food truck en laat je in de watten leggen door onze chefs. Want goed eten met een lekker glas wijn, bier of een vers klaargemaakte smoothie of kop koffie, dat is goed genieten.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

HUUR EEN CITROËN FOOD TRUCK BIJ JOU IN DE BUURT

Citroën Foodtruck

De Citroën food trucks op deze pagina zijn oldtimers en hebben dus al heel wat jaartjes achter de rug. Het is daarom niet verstandig om de wagens te veel kilometers te laten afleggen. En dat is ook niet heel goed voor ons milieu. Dus gelukkig kunnen we een Citroën food truck aanbieden in elke uithoek van Nederland en België. Want of je nu in Rotterdam, Amsterdam, Antwerpen of Brussel woont; we vinden gegarandeerd wel iets bij jou in de buurt! Dus neem vrijblijvend contact met ons op en dan brengen wij een mooie Citroën food truck naar jouw event.

KEUZE UIT DIVERSE CITROËN MODELLEN

Nu is ook niet elke Citroën food truck hetzelfde. Want alleen al de Citroën HY is in meerdere modellen beschikbaar. Dus snuffel vooral even rond op deze pagina en kijk naar wat je leuk vindt. Bedenk tevens vooral wat je wilt eten of drinken en waar de food truck moet komen te staan. Want hoe groot is de ruimte? En zijn er stroom voorzieningen? Wij denken graag met je mee.

Citroën food truck

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan