Project omschrijving

Hy’s de Lekkerste

Er zijn een hele hoop foodtrucks die pretenderen dat zij het beste broodje hebben. Bij HY’s de Lekkerste is het ook echt zo. In 2017 werd het broodje van deze foodtruck bekroond tot eerste prijs winnaar tijdens de Horecava in Amsterdam. Het jaar erna wonnen ze de tweede prijs. Wil jij dit broodje ook eens proeven? Deze foodtruck uit Noord Holland komt graag bij je langs!

HY's de LekkersteHET LEKKERSTE BROODJE VAN NEDERLAND

Maar wat zit er nou op dat lekkerste broodje? Laten we vooral beginnen met het broodje. Deze is op smaak gebracht met tapenade. Vervolgens wordt deze belegd met buikspekrollade van het livarvarken, gestoofde broccoli, perenmosterd en gedroogde pancetta.

MULTIFUNCTIONELE CITROËN HY FOODTRUCK

HY’s de Lekkerste komt met alle liefde langs om die lekkerste broodjes van Nederland te serveren. Maar heb je liever een frietje mét, kopje koffie, vers sapje, bbq of een glas champagne uit deze vintage citroën foodtruck? Dan is dat ook mogelijk.

Hy's de lekkersteFoodtruck HY’s de Lekkerste is breed inzetbaar. Ze zetten een gezellig terrasje op, bakplaatje aan, en smullen maar! Geniet van de buitenlucht met deze prachtige Franse oldtimer. Aan de foodtruck chef van deze rollende keuken kun je wel het een en ander overlaten. Je wint niet zomaar zo’n prijs voor het lekkerste broodje!

 

FOODTRUCK MENU

Foodtruck HY’s de Lekkerste is multi functioneel en is eigenlijk voor allerlei soorten maaltijden in te zetten. Staat hier onder niet hetgeen waar je naar op zoek bent? Vraag vooral naar de mogelijkheden. Wellicht kunnen ze wel iets regelen!

  • Broodjes: diverse soorten belegde broodjes waaronder het lekkerste broodje van Nederland
  • Sapjes menu: vers geperste sappen en smoothies met fruit van het seizoen.
  • BBQ menu:  diverse soorten vleesjes van de grill.
  • Verse frieten
  • Champagne assortiment: voor als er iets te vieren is!

VOLG Go Celebrate