Project omschrijving

Foodtruck Watt

Een foodtruck is niet altijd even milieuvriendelijk. Vaak zijn onze rollende keukens al heel wat jaartjes oud en voldoen ze niet altijd aan de fijn stof richtlijnen. Bij Foodtruck Watt is dit anders. Deze elektrische Citroën HY foodtruck is 100% milieuvriendelijk en is helemaal gericht op de toekomst. Na 16 maanden sleutelen is deze foodtruck te huren voor feesten en partijen. Dus heb je watt te vieren? Laat deze foodtruck dan gezellig langskomen!

Foodtruck Watt in RotterdamWATT ISSIE MOOI!

Een wereldprimeur in Rotterdam. Hogeschool Rotterdam startte samen met een lokale cateraar een project waarin een oldtimer omgebouwd zou worden naar een elektrische wagen. Hij is uiteindelijk prachtig geworden. Na oplevering van het eindresultaat mochten Iris en Linde de wagen gaan runnen. Trots als een pauw, cateren ze op verschillende festivals, zakelijke- en particuliere evenementen. Aangezien er met een cateraar wordt samengewerkt, kan bijna alles klaargemaakt worden. Of het nu gaat om burrito’s, tosti’s of oesters met champagne, bij Foodtruck Watt kan het allemaal geregeld worden.

Ben je op zoek naar een vintage foodtruck in Rotterdam die ook de binnenstad in mag? Dan is Foodtruck Watt de perfecte keus. Deze hippe wagen mag overal komen, ook in de milieuzones. Dat is super handig! Het is overigens wel zo dat de wagen slechts 80 km per uur rijdt. Op tijd boeken dus!

THE MAKING OF FOODTRUCK WATT

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy Policy.
Ik Accepteer

FOODTRUCK MENU

Bij Foodtruck Watt kan praktisch alles klaargemaakt worden! Deze foodtruck is flexibel aangezien er wordt samengewerkt met een vaste cateraar. Onderstaand een paar opties. Zit hier niet hetgeen tussen waar je naar op zoek bent? Laat het ons weten, dan gaan wij voor je na of ze dit ook kunnen bereiden.

  • Hotdogs
  • Burgers
  • Flammkuchen
  • Tosti’s
  • Wraps
  • Patisserie
  • Smoothies en cocktails

VOLG Go Celebrate