Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

De Wafelbakkerij – Wafel Foodtruck

De Wafelbakkerij rijdt rond in een omgebouwde Citroen HY bedrijfswagen uit 1966. Maar ze wilden de toekomstige, geribbelde rollende keuken toch een wat meer wafelachtig uiterlijk geven. Vandaar dat de wagen nu een zacht goudgele kleur heeft gekregen die doet denken aan vers beslag. Deeg dat bovendien ter plekke wordt bereid met biologische ingrediënten. De afgebakken wafels staan echter op de eerste plaats. Hoewel vers fruit, vanilleroomijs en gesmolten chocola verder ook geen onbelangrijke toevoeging zijn. Met de bedoeling door heel Nederland

Boek Deze Food Truck

Menu

Ter illustratie: een greep uit de gerechten van de Wafelbakkerij

Producten / Gerechten:

Dagelijks vers bereidde biologische, warme wafels met bijvoorbeeld:
zoete verleiding van vers fruit en vanille ijs, maar ook huisgemaakte romige kwark.

Capaciteit:

De capaciteit van de Wafelbakkerij is onder andere afhankelijk van het type evenement en het aantal gasten dat op bezoek komt.

Beschikbaarheid:

Als het onweert, zal deze toffe truck niet gauw buiten te vinden zijn. Maar  ze toert zo voor mooie opdrachten door het noorden van Nederland.

Boek Deze Food Truck

De Wafelbakkerij op bezoek

De Wafelbakkerij

De Wafelbakkerij is in Groningen gevestigd, maar ze komen ook ontzettend graag naar jouw locatie toe. Maar voor hun wafel benodigdheden gingen ze zelfs over de grens. Zo hebben ze hun wafelijzers uit België geïmporteerd. Verder zijn ze uitgerust met zowel hoogwaardige Fairtrade koffie als andere biologische dranken. Kortom, een compleet plaatje voor je volgende evenement.

Warme wafels met zoetwaar

Voordat je wafels bakt, had je waarschijnlijk wel een paar vragen. Want wat voor wafelijzer werkt het beste? Wat heb je verder zoal nodig? We gaan ervan uit dat de Wafelbakkerij weet waar ze mee bezig zijn. Niet alleen hebben ze overheerlijk, goud-gele wafels, maar ook nog eens keus uit ongelooflijk veel seizoensgebonden toppings. Tenzij je niet van zoetigheden houdt, heb je zo een unieke wafel gecreëerd. Ga je eerst voor verse frambozen en een Oreo crumble. Of toch choco-banaan met slagroom?

wafel bakkerij
Boek Deze Food Truck