Project omschrijving

Bruhgmans Espressobar

Wil jij je gasten voorzien van een heerlijk kopje koffie? Dan ben je bij Brughmans Espressobar aan het goede adres! Deze espressobar uit België maakt de lekkerste koffie van de beste bonen die in België te krijgen zijn. Een hele leuke truck om klanten, gasten en vrienden een lekker drankje en hapje mee aan te bieden!

Brughmans Espressobar: multi-inzetbare koffie foodtruck

De mobiele koffie foodtruck uit België kan voor verschillende doeleinden ingezet worden. Deze wagen is zelfvoorzienend en heeft geen (kracht)stroomaansluiting nodig. De Brughmans Espressobar kan dus vanaf elke gewenste locatie koffie, bagels en zoetigheden uitserveren. Eerder stond de wagen bijvoorbeeld gasten op te wachten om koffie en broodjes uit te serveren na een uitgebreide boswandeling. Ook voorziet de mobiele espressobar regelmatig bedrijven op locatie van een lekker kopje koffie of thee.

Brughmans EspressobarZoete en hartige broodjes

Naast koffie en thee verzorgt de Brughmans Espressobar ook zoete en hartige broodjes. De foodtruck heeft een uitgebreid assortiment aan lekkere dingen voor bij de koffie. Denk hierbij aan muffins, donuts  en chocoladebroodjes. Ook kan de foodtruck heel goed de lunch verzorgen. Gasten kunnen worden voorzien van een lekker croissantje, maar ook van rijk belegde bagels. Denk hierbij aan bagels met  gepluisde kip, parmesan, ijsbergsla en dressing of gegrilde serranoham,rucola en dressing.

De beste koffie in België

De Brughmans Espressobar schenkt niet zomaar koffie en thee. Gasten kunnen kiezen uit diverse (verse) soorten thee. Koffiebonen worden ingekocht bij de micro branderij Cross Roast uit Antwerpen. Deze koffiebonen zijn een blend van de beste bonen uit Brazilië ,Colombia, Guatemala en Indonesië.

Brughmans EspressobarHeeft een vergunning voor sterke drank (in België)

Wil je graag een scheutje sterke drank in je koffie? Dan is dat ook mogelijk. Brughmans Espressobar heeft een vergunning in België om sterke dranken te schenken. De koffie foodtruck kan dus ook Irish, French en Italian coffee verzorgen! Heel leuk voor als je een kerstborrel wilt organiseren! Naast deze koffie varianten kan de foodtruck ook diverse cava’s schenken. Uiteraard zijn zulke alcoholische drankjes ook heel leuk als dessert of voor tijdens een borrel.

Wil je deze espressobar zonder personeel huren?

Vind je het zelf heel leuk om espresso’s klaar te maken? Of heb je misschien al een andere cateraar op het oog maar wil je wel graag zo’n originele truck hebben om de koffie uit te serveren? De Brughmans Espressobar kun je ook zonder personeel verhuren.

Bijzonderheden

De koffie foodtruck heeft een eigen aggregator en hoeft dus niet op (kracht) stroom aangesloten te worden. De wagen is voorzien van een ijskast, diepvriezer, oven en uiteraard een koffiemachine.

Afmetingen

Deze foodtruck is 2 meter breed, 5,5 meter lang en 2,85 meter hoog

Menu

De Brughmans Espressobar biedt een variëteit aan koffies, thee, hartige broodjes en zoete broodjes. Uiteraard kan er in samenspraak met de opdrachtgever heel veel meer gerealiseerd worden. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Koffie assortiment

  • Café Americano
  • Latte Machiato
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Diverse alcoholische koffies

Diverse soorten (verse) thee

Zoete broodjes

  • Donuts
  • Muffins
  • Chocoladebroodjes

Hartige Broodjes

  • Croissants
  • Belegde bagels

VOLG Go Celebrate