Project omschrijving

Oesterbar

De Oesterbar verhuur verwacht werkelijk waar niemand op jouw feest. Wil je jouw gasten dus écht verrassen? Dan is dit wat je nodig hebt. Deze stijlvolle oester foodtruck uit Den Haag is alleen al qua uiterlijk bewonderenswaardig. De foto’s hier zeggen al genoeg. Een ware traktatie voor al jouw gasten! Hadden we al gezegd dat de oesters ook nog eens biologisch zijn? Je kan ze dus ook nog eens met een goed gevoel eten.

Oesterbar verhuurOesterbar verhuur: een unieke beleving

Op de meeste festiviteiten kom je niet zomaar een oesterbar tegen. De luxe uitstraling van de wagen zelf, komt ook helemaal terug in de beleving eromheen. Voor eenieder die nog nooit oesters heeft gegeten, is dit ook een ideaal moment om het eens te proberen. Met heerlijke verse oesters geeft Oesterbar verhuur eenieder een unieke beleving. Met deze eye-catcher kan jouw feest niet anders dan een groot succes worden.

 

Oesters met bubbels – de perfecte combi

Ook voor een goed glas bubbels kan je zeker bij Oesterbar verhuur terecht. Zij kunnen namelijk ook heerlijke champagnes serveren. Zo kan je de hele beleving rondom het eten van oesters helemaal compleet maken. Wat jouw wensen ook zijn, deze oesterbar kan het allemaal voor je regelen. Wil je je gasten heerlijk laten genieten van goed eten met een lekker glas champagne? Dan heb je jouw ideale foodtruck hier gevonden!

champagne flessen op een rij

Goed en snel geregeld

Wij zorgen er altijd voor dat de juiste foodtruck op de juiste plaats komt. Hierbij willen we jouw wensen overtreffen en aan jouw specificaties voldoen. Als je bij ons een aanvraag doet, wordt je dezelfde dag nog teruggebeld. Heb je dieetwensen? Geen probleem, dan houden we daar gewoon rekening mee. Zo hebben we verschillende gezonde, glutenvrije of vegetarische foodtrucks. Daarom durven we met zekerheid te zeggen dat wij altijd een foodtruck kunnen bieden die jouw verwachtingen overtreft.