Zoek je een foodtruck uit Den Haag en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij hebben ze op deze pagina allemaal voor je op een rijtje gezet. Kijk of er wat leuks tussenzit en misschien staat deze mobiele truck binnenkort wel klaar op jouw evenement. Laat ons weten waar jij trek in hebt. Dan matchen wij jouw smaak met de juiste foodtruck!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Load More Posts

Op zoek naar een foodtruck in Den Haag?

Foodtrucks uit Den Haag, daar zijn er een hele hoop van. Naast het feit dat er elk jaar een van de grootste food truck festivals worden georganiseerd Food truck festival TREK Den Haag Rrrollend Den Haag, is deze stad ook de plek waar menig foodtruck avontuur is begonnen. Hier laten we alle foodtrucks aan je zien, zodat je een van deze wagens misschien wel helemaal perfect vindt voor dat toffe bedrijfsfeest of die grote verjaardag.

Rollende keukens in Den Haag !

We starten onze foodtrucktour met de foodtruck van Be Cosy Kitchendie ambachtelijke en biologische frietjes op jouw evenement kan serveren. Deze twee dames parkeren hun truck met plezier bij je op de stoep om zowel indoor- als outdoorfeestjes extra glans te geven.

Foodtruck Den Haag

Heb je daarnaast weleens gehoord van ‘Indian Fusion Cooking’? De Indian Roast Truck is in deze kookstijl gespecialiseerd en combineert Westerse gerechten met de Indiase keuken. Verwacht van deze wagen verantwoorde, verse producten. De truck is bovendien geschikt voor ontbijtpartijen, lunches en diners. Jij mag kiezen! Heb je naast deze heerlijke gerechten ook zin in iets kouds? Ook aan die wens kunnen de foodtrucks in Den Haag voldoen. De foodtruck van IJs & Zo heeft namelijk maar liefst 9 smaken Luciano-ijs. Met een prachtige ijscobel aan boord wordt het knap lastig deze truck te ontlopen. Dat zou ook zonde zijn, want niks is lekkerder dan een ijskoud ijsje na het avondeten of de BBQ.

Inmiddels zijn we aangekomen bij een truck die in Den Haag het foodtruckavontuur startte, om vervolgens ook over de landsgrenzen de vleugels uit te strekken. We hebben het natuurlijk over de mobiele juicebarren van Juice on Wheels. Hun verse sapjes worden ter plekke geperst, wat allemaal gebeurt met apparaten die door zonnepanelen worden aangedreven en die bevestigd zijn op trikes (driewielers). Op deze manier is Juice on Wheels de eerste mobiele, energie neutrale sapjesbar ter wereld. Erg gaaf voor het publiek natuurlijk als deze truck op jouw evenement staat. Toch?

Verse en lokale soorten kaas en worst bij Foodtruck Kaas en Worst op Wielen

Dan is het nu tijd voor een echte Hollandse truck. De naam van deze wagen verraad eigenlijk al alles. Met Kaas en Worst op Wielen is namelijk een hoop gezegd, maar zeker nog lang niet alles. Naast alle verse en lokale soorten kaas en worst laten zij je ook kennismaken met smaakvolle wijnen, speciale bieren en huisgemaakte chutney’s. Deze rijdende eetwinkel komt graag voorrijden om je van al deze producten te laten genieten.

Bij zulke lekkere hapjes is het bovendien tijd voor een bakkie pleur. Nee, geen Haags bakkie, maar een echt kwalitatief bakkie van Illy Koffie & Zo. Tijdens een event is het erg belangrijk dat koffieliefhebbers met elkaar verbonden worden, en met een foodtruck als die van Illy gebeurt dat erg snel. De eigenaren zetten de truck ook neer bij voetbalverenigingen in Den Haag en dat geeft dan weer net een ander gevoel in zo’n club. Mensen komen erop af en maken veel sneller een praatje. Dat is dan ook precies waarvoor deze foodtruck in het leven is geroepen!

kaas en worst op wielen

De lekkerste brownies en chocolaatjes van Waldo’s Chocolate

Tot slot heeft Den Haag er sinds kort een heel bijzondere foodtruck bij: Waldo’s Chocolate. Met deze wagen heeft Den Haag ook gelijk de eerste brownie en chocolade foodtruck van Nederland. Naast de chocola vliegen ook de macrons met bakken over de toonbank. Deze foodtruck heeft een mooie mix van producten die ook bij warme temperaturen van prima kwaliteit blijven. Handig en lekker!

Alle foodtrucks uit Den Haag zijn beschikbaar voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Daarnaast zijn de meeste wagens ook bereid door heel het land te reizen. Wacht dus niet langer en neem eens een kijkje bij alle individuele foodtrucks

Food Truck Festival TREK Den Haag

Om je een idee te geven hebben we nog wat sfeerbeelden gevonden van foodtruckfestival TREK in Den Haag. Mocht je meer informatie willen over andere events? Neem gerust een kijkje in onze foodtruck festival agenda.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan