Foodtruck Den Haag

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Den Haag en omgeving.

Foodtrucks uit Den Haag kleuren dit internationale toeristenoord!

Zoek je een foodtruck uit Den Haag en omgeving? Zoek dan niet verder! Wij hebben ze op deze pagina allemaal voor je op een rijtje gezet. Kijk of er wat leuks tussenzit en misschien staat deze mobiele truck binnenkort wel klaar op jouw evenement. Laat ons weten waar jij trek in hebt. Dan matchen wij jouw smaak met de juiste foodtruck!

foodtruck festival plaats
voedsel foodtruck

Foodtrucks gezien op 'trek Den Haag' of voorbij zien komen tijdens 'Rrrollend'?

Foodtrucks uit Den Haag, daar zijn er een hele hoop van. Naast het feit dat er elk jaar een van de grootste food truck festivals worden georganiseerd Food truck festival TREK Den Haag Rrrollend Den Haag, is deze stad ook de plek waar menig foodtruck avontuur is begonnen. Hier laten we alle foodtrucks aan je zien, zodat je een van deze wagens misschien wel helemaal perfect vindt voor dat toffe bedrijfsfeest of die grote verjaardag.

Foodtruck uit Den haag die ook over de landsgrenzen de vleugels uitstrekt!

Inmiddels zijn we aangekomen bij een truck die in Den Haag het foodtruckavontuur startte, om vervolgens ook over de landsgrenzen de vleugels uit te strekken. We hebben het natuurlijk over de mobiele juicebarren van Juice on Wheels. Hun verse sapjes worden ter plekke geperst, wat allemaal gebeurt met apparaten die door zonnepanelen worden aangedreven en die bevestigd zijn op trikes (driewielers). Op deze manier is Juice on Wheels de eerste mobiele, energie neutrale sapjesbar ter wereld. Erg gaaf voor het publiek natuurlijk als deze truck op jouw evenement staat. Toch?

juice on wheels bar

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

Foodtrucks voor in-en outdoor feestjes!

We starten onze foodtrucktour met de foodtruck van Be Cosy Kitchendie ambachtelijke en biologische frietjes op jouw evenement kan serveren. Deze twee dames parkeren hun truck met plezier bij je op de stoep om zowel indoor- als outdoorfeestjes extra glans te geven. Heb je daarnaast weleens gehoord van ‘Indian Fusion Cooking’? De Indian Roast Truck is in deze kookstijl gespecialiseerd en combineert Westerse gerechten met de Indiase keuken. Verwacht van deze wagen verantwoorde, verse producten. De truck is bovendien geschikt voor ontbijtpartijen, lunches en diners. Heb je naast deze heerlijke gerechten ook nog zin in iets kouds? Ook aan die wens kunnen de foodtrucks in Den Haag voldoen. De foodtruck van IJs & Zo heeft namelijk maar liefst 9 smaken Luciano-ijs. Met een prachtige ijscobel aan boord wordt het knap lastig deze truck te ontlopen. 

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers en cateraars in Den Haag op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtruck event

Enkele van onze klanten in Den Haag, zuid-holland en omgeving

brixs logo
post nl logo
aq services logo
yellow blue logo
js consultancy logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden.

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.