Project omschrijving

Koffiebar Bar Company

Koffiebar is niet zomaar een standaard koffiebar. Er wordt alleen maar koffie gezet door professionals die écht weten wat ze aan het doen zijn. Het beste uit iedere boon halen, is wat zij als geen ander kunnen. Dat proef je dan ook gelijk! Als je er zeker van wilt zijn dat jouw gasten een bijzonder moment beleven met een heerlijke kop koffie erbij, dan is deze foodtruck wat je nodig hebt!

Koffiebar met wat lekkers erbij

KoffiebarWat is een kop koffie zonder een lekker zoet hapje erbij? Ook dat kan deze koffiebar als geen ander voor je maken. Met heerlijk zoete brownies wordt jouw event echt even een momentje van genieten. Daarnaast heeft deze bar nog meer leuks voor jouw event. Altijd al een kop koffie willen hebben met jouw eigen foto of een bedrijfsfoto erop? Je kan het zo gek niet bedenken, maar met de koffieprinter kan het! Dat is pas een unieke beleving voor al jouw gasten! Benieuwd geworden hoe jouw favoriete kop koffie smaakt? De Koffiebar maakt ‘m graag voor je klaar.

Koffiebar

KoffiebarNaast een koffiebar hebben ze ook nog een fijne koffiefiets en een mooie piaggio voor jouw event. Hoe dan ook is het een mooie toevoeging die voor een fijne sfeer zorgt. Koffie is ten slotte meer dan alleen een smaakvolle bak. Het verbindt mensen en zorgt ervoor dat er écht even contact wordt gelegd. Bij Go Celebrate snappen we dat je een enorme to-do-list hebt voor het organiseren van jouw event. Daarom helpen we je graag een handje.

Met ruim 400 foodtrucks zit er namelijk altijd een perfecte bij. Hoe dan ook is een feestje met een foodtruck altijd leuker! Meer weten over jouw mogelijkheden? We denken graag met je mee.

Menu

Koffie & lekkers!

VOLG Go Celebrate