Project omschrijving

Smoothie Bar Company

Smoothie Bar Company maakt écht goede smoothies voor jouw event. De lekkerste combinaties met spannende ingrediënten maken ze graag voor je klaar. Uiteraard wordt dit gedaan door de specialisten. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw gasten het beste krijgen wat een smoothie je te bieden heeft, is Smoothiebar Nederland de enige truck die je nodig hebt!

Kiwi SmoothieSmoothiebar Nederland

Smoothiebar Nederland maakt alle smoothies met verse en goede ingrediënten. Uiteraard moet het oog ook wat krijgen. Met alle kleurrijke fruit en groente wordt er een sfeervol geheel gepresenteerd. Er wordt natuurlijk ook aandacht besteed aan de afwerking van de smoothie. De echte professionals achter deze foodtruck weten als geen ander hoe ze de verwachting van de klant kunnen overtreffen. Krijg je al dorst bij het zien van deze heerlijke smoothies? Smoothiebar Nederland maakt ze graag voor je!

Smoothiebar NederlandSmoothie bakfiets, Smoothie trapfiets, Smoothie foodtruck

Naast een prachtige bakfiets, heeft dit bedrijf ook nog een trapfiets én een foodtruck. Uiteraard zijn alle drie de voertuigen tot in de puntjes verzorgd, zodat jij alleen het beste krijgt op jouw event. Bij Go Celebrate snappen we dat je een to-do-list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we je graag een handje. Met ruim 700 foodtrucks zit de perfecte voor jouw event er altijd bij! Benieuwd geworden wat een foodtruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee.

Menu

Hieronder een greep uit alle smaakvolle smoothies die mogelijk zijn. Liever wat anders? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

  • The Good Life – banaan, ananas en kokos(water)
  • Energizer – amandelmelk, havermout, banaan en pindakaas
  • Pompoen Power – rauwe pompoen, kaki, yoghurt, kaneel en sojamelk
  • Super Spinazie – amandelmelk, spinazie, banaan, eiwitpoeder en pecannoten
  • Super Strawberry – yoghurtbanaan, aardbeien, lijnzaad en kokosvezels

VOLG Go Celebrate