Project omschrijving

The Oysterman

The Oysterman heeft een stoere Land Rover foodtruck waarmee ze overal heen kunnen. Hoe dan ook verras je hiermee je gasten. Ook voor degene die zich er nog niet aan hebben gewaagd, The Oysterman laat je graag de heerlijke smaken van oesters proeven. Ter plekke maken ze de lekkerste oesters voor je klaar. Naast dat ze ontzettend lekker smaken, krijgt het oog ook wat. De vlammen spatten er namelijk van af als je voor de gegrilde oesters gaat. Lekker met wat kaas en knoflook. Hoe dan ook is deze foodtruck een fijne toevoeging op jouw event! Benieuwd geworden hoe jouw favoriete oesters smaken? The Oysterman maakt ze graag voor je klaar.

The Oysterman

The OystermanNadat ze een jaar in Amerika hebben gewoond, heeft The Oysterman allerlei soorten seafood geproefd. Zo zijn ze echt in de wonderlijke wereld van de zeedieren gerold. Niet alle oesters smaken hetzelfde. Daarom werken ze met drie smaakvolle varianten. Als eerste de Zeeuwse Creuse. Zilt van smaak en in de goede maanden net iets romiger doordat ze vol van vlees zijn. Ook bieden ze een Frans exemplaar aan die een ware smaakexplosie veroorzaakt; Fine de Clair.
Als derde variant zijn er nog de Hollandse Zeeuwse Platte. Met een mooie platte vorm variëren ze in grote. Weet je niet precies welke je nu het beste vindt? Ook daar kunnen ze je natuurlijk in adviseren. Wil je weten welke jouw favoriet is? The Oysterman laat het je graag proeven.

The Oysterman op jouw event

The oystermanBij Go Celebrate snappen we dat je al genoeg te doen hebt voor het regelen van jouw bruiloft, bedrijfsfeest of event. Daarom helpen we je graag een handje. Als je op zoek bent naar een goed passende foodtruck, zit je hier op het juiste adres. Met ruim 300 foodtruckers zit de ideale foodtruck altijd erbij! Ook als je liever ander seafood aan jouw gasten aanbiedt, kan er altijd worden gekeken naar alle mogelijkheden. Als je jouw gasten echt wilt verrassen, komt The Oysterman graag naar je toe!

Menu

Oesters:

  • Zeeuwse Creuse
  • Fine de Clair
  • Zeeuwse Platte

Amuses

  • Zalm tartaarse Hermin Gin Schuim
  • Tataki
  • Foie Gras
  • Pincho
  • Gegrilde makreel

VOLG Go Celebrate