Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Indina Roast Foodtrruck – Indiase Fusion Foodtruck

Indian Roast is een Indische fusion foodtruck. Het horecabeest achter de bus heeft ruim 18 jaar ervaring. Met inspiratie uit de Aziatische keuken kwam hij terug met bijzondere burgers. Een basis van naan met toegankelijke ingrediënten als topping. Benieuwd naar alle smaken? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Boek Deze Food Truck

Indian Roast spreekt aan met kleur

Foodtruck Alt Text 1

Indian Roast is opgericht door Frans Breeveld. Met zijn cateringbedrijf Bare Essentials voelt hij zich al jaren thuis in de horeca. Indian Roast is echter het eerste grote project waarvoor andere de rest van zijn leven ruimte moet maken. Frans staat er dan ook helemaal achter. Hij voelde zich geroepen tot het Aziatische continent met zijn kleurrijke keuken. Kleur laat hij in ieder geval terugkomen in én om de truck. Maar ook de gerechten hebben een speciaal tintje gekregen. Hoewel Frans zich richtte op de Indiase keuken, heeft hij gekozen om een toegankelijke fusion te creëren. Ingrediënten die we al dan niet kennen op een interessante manier gepresenteerd.

Bijzondere burgers bij Indian Roast

Foodtruck Alt Text 1

De naan die we kennen komt voornamelijk uit Indische subcontinenten. Naan is eigenlijk gewoon een woord voor brood. Maar de structuur is toch totaal anders dan andere platbroden zoals pita. Bovendien wordt naan gebakken in een bijzondere tandoor oven. Een soort grote kleipot verpakt in een roestvrijstalen kubus. De deegbolletjes worden tegen de binnenkant gesmeten zodat ze lekker blijven plakken. Ten slotte is het een kwestie van afbakken. Vaak wordt het brood besmeerd met boter, of gevuld met vlees, noten of andere vullingen. Maar bij Indian Roast gebruiken ze het dus net op een andere manier.

Boek Deze Food Truck

Menu

Een greep uit de gerechten van Indian Roast.

Indische

  • Naan kipburger
  • Vega sandwich
  • Proeverij
Boek Deze Food Truck