Project omschrijving

O’Truck Italiaanse Foodtruck

O’Truck is een heerlijke Italiaanse foodtruck die de beste streetfood naar Nederland brengt. Zo krijg je de lekkerste hapjes voorgeschoteld die je nog nooit hebt gezien én geproefd. Maak een ontdekkingstocht door Italië en proef al het lekkers wat dit prachtige land te bieden heeft. Zo brengen ze streetfood weer op de plek waar het hoort; op de straat; op wielen. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete streetfood smaakt? O’Truck maakt het graag voor je!

O’truck

O'TruckMet de lekkerste hapjes komen ze graag naar je toe. O’Truck wil je graag al het goede van de Zuid-Italiaanse keuken laten zien. Je zal niet snel denken aan rijst, maar ook een heerlijk gefrituurde rijstbal met ragout of bechamelsaus & spinazie maken zij als geen ander voor je klaar! Voor alle gerechten gebruiken ze de beste kwaliteit en organische producten. Met een goede, charismatische kok achter deze foodtruck wordt jouw event gegarandeerd een succes! Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee!

O'TruckO’Truck op jouw event!

Bij Go Celebrate snappen we dat je een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we je graag een handje. Als je op zoek bent naar een foodtruck waarin je allerlei lekkere hapjes kan ontdekken, zit je bij deze foodtruck helemaal goed. Of je nu een bruiloft organiseert, je verjaardag in de achtertuin groots wilt vieren of een bedrijfsfeest wilt geven, een feestje met een foodtruck is altijd leuker!

Menu

  • Arancini
  • Crocchè
  • Panelle
  • Pizza en Calzoni

VOLG Go Celebrate