Project omschrijving

Be Cosy Kitchen

Een friettruck die gelijk in het oog springt op elk festival? In dat geval zit je helemaal goed met de Be Cosy Kitchen! Daarnaast nemen deze foodtruck en dames uit Den Haag de lekkerste patatten mee, maar écht. Het gaat hier om vers gemaakte, biologische patatjes. Hierdoor verleiden de geuren van de ‘Friet Fieuww’ iedereen om toch even te komen snuffelen. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een lekkere, zoute zak met friet op een event of festival?

De beste frietjes

Met de Be Cosy Kitchen foodtruck huur je niet alleen een foodtruck voor je evenement, maar ook en leuk stel dames. En met gevoel voor het bakken van friet! Patat, pommes, chips of French fries óf pattatekes. Hoe je ze ook noemt, Be Cosy Kitchen bakt vanuit haar blauwe bus de aller lekkerste biologische friet. Dat betekent ook super vers, want de biologische aardappelen worden ter plekke (mét schil) gesneden en direct voor je afgebakken. Hierdoor krijg je goudbruine en knapperig friet, zoals het hoort. Daarnaast kan je kiezen voor één van de heerlijke sauzen of je eet ze natuurlijk ‘zonder’. Dat wordt hoe dan ook smullen!

Boek deze foodtruck

Over Be Cosy Kitchen

Wat biedt deze friettruck zoal?

Producten / gerechten:

  • Bovenaan de lijst: Biologische friet (vers klaargemaakt!)
  • En ook: Verse sausen (mayo, pinda of ketchup)
  • Daarnaast: Vegetarische snacks
  • Of ook: Veganistische snacks

Locatie

  • Oorspronkelijk komen deze dames uit Den Haag, maar ze rijden voor jou graag een blokje om. Bij het invullen van de vrijblijvende aanvraag, geef je jouw locatie door.

De dames van Be Cosy Kitchen

Deze blauwe truck is een kleine,  aangeklede truck die menig gasten al verliefd kijkend van een patatje heeft voorzien. Ze zijn namelijk uitgedost met een paar hippe flamingo’s en twee leuke meiden. Daardoor moeten de bezoekers wel gewoon even stil staan en kijken. Deze friet foodtruck is uniek, lekker en voor zowel indoor als outdoor activiteiten goed inzetbaar! Daarnaast geven de frietbakkers elk frietje extra liefde en een ware smaaksensatie. Zoals menig gasten al gemeld hebben, zijn dit de beste frieten die er te krijgen zijn. Hierdoor zijn de top recensies dan ook meer dan verdient!

Ook nog snacks

De dames van Be Cosy Kitchen brengen naast de verse, biologische frieten ook vegetarische snacks voor je mee. Hierdoor krijgt de friettruck nog net iets meer body en verzorgen ze een hele maaltijd. Onmisbaar op een feestje of festival zijn goede frietjes, maar met een snack erbij ben je helemaal compleet. Iedereen heeft na een lange dag in de zon (of regen) wel zit in een lekker ‘patatje met’. Een snelle hap, die natuurlijk direct goed vult.

[slideshow type=”flex” animation=”slide” easing=”linear” direction=”horizontal” animationSpeed=”600″ slideshowSpeed=”5000″ directionNav=”true” controlNav=”true” controlNavThumbs=”false” controlNavThumbsSlider=”false” pauseOnAction=”true” pauseOnHover=”true” slideshow=”true” animationLoop=”true” height=”350″]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/be-cosy-kitchen-foodtruck.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/be-cosy-kitchen-klanten.jpg”]

[image url=”https://go-celebrate.com/wp-content/uploads/be-cosy-kitchen-medewerkers.jpg”]

[/slideshow]

VOLG Go Celebrate