Project omschrijving

Juice on Wheels

Voor een echte verse juice foodtruck uit Den Haag kom je uit bij Juice on Wheels. De pers- en transporttrike is natuurlijk niet echt een food truck, máár lekker vers geperst sinaasappelsap, daar kunnen we toch geen nee tegen zeggen?  Deze bakfiets is 100 healthy: vol met vitaminen en geen uitlaatgassen. Benieuwd naar wat deze foodtruck voor je kan betekenen? Lees dan snel verder!

Juice on WheelsJuice on Wheels: ’s werelds eerste foodtruck op zonne-energie

Voor deze mobiele sapjes bar is geen stroomaansluiting nodig. De fietskar wordt volledig aangedreven door zonne-energie. Ze waren hiermee de eerste en hebben hiermee sinds 2014 een heel aantal prijzen gewonnen. Inmiddels hebben de foodtruckers twee vestigingen waarvan een in Den Haag en een in Nice (Frankrijk). Hiermee garanderen ze dat de wagens het hele jaar door van de zon kunnen genieten.

Duurzame foodtruck zonder afval

De foodtruckers van de Juice on Wheels zijn verder enorm actief op maatschappelijk vlak. Met de rijdende sinaasappelpers werken ze samen met jonge ondernemers, zorginstellingen en het onderwijs. Daarnaast worden de sinaasappelschillen hergebruikt. In samenwerking met het ondernemerscollectief WeAreBeeBlue worden de schillen gebruikt voor de productie van 100% bio-based zeepjes.

Geniet van de appeltjes van oranje

Vitamientjes zijn je vriendjes! Ben je op zoek naar een gezonde sapjesbar voor op jouw evenement? Overweeg dan eens deze moderne, innovatieve en smaakvolle sapjes truck. Ze komen graag even langsfietsen om jouw gasten te voorzien van een lekker glaasje jus d’orange. De sapjes foodtruck komt langs op evenementen door heel Nederland.

Foodtruck menu

Bij Juice on Wheels kun je terecht voor vers geperste jus d’orange. Indien nodig kan Juice On Wheels tot 10.000 personen op een dag voorzien van een vers en gezond sapje. Deze hypermoderne bakfiets is dus heel goed inzetbaar voor grotere evenementen.

VOLG Go Celebrate