Project omschrijving

Cocktailbar Bar Company

Cocktailbar is een foodtrucker die echt weet wat ze aan het doen zijn. Zo wordt iedere cocktailshaker opgeleid bij de BOLS Bartending Academy. Ze weten dus écht als geen ander hoe ze de lekkerste en meest kleurrijke cocktails kunnen maken. Uiteraard met alle flair die een cocktailshaker met zich meebrengt. Ze hebben altijd ‘the big 5’ bij zich: vodka, gin, triple sec, rum en wiskey. Uiteraard alleen de A-merken. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. Cocktailbar houdt daar rekening mee door de fijnste garnering erbij te presenteren. Benieuwd geworden hoe jouw favoriete cocktail smaakt? Cocktailbar maakt ze graag voor je!

Cocktailbar samsung verrassingCocktailbar

Naast de alcoholische varianten schenkt de cocktailbar ook heerlijke suikervrije cocktails. Hier houdt de pret nog niet op. Als je je gasten echt wat unieks wilt bieden, kunnen ze ook een cocktail in een zakje serveren. De cocktails worden dan nog steeds op locatie klaargemaakt, maar worden geserveerd in een zakje. Hoe dan ook krijg je dan het échte Wow-effect! Toch liever in een glas? Dan krijg je gewoon het best passende glas bij jouw cocktail want ook daar wordt uiteraard rekening mee gehouden.

CocktailbarCocktailbar op jouw event

De cocktailbar is een unieke beleving op jouw event. Hierbij kunnen ze rekening houden met alle smaken en kleuren die jij wenst. Wil je graag alleen groene cocktails, of juist blauw? De cocktailbar kan het! Bij Go Celebrate helpen we je graag. We snappen dan ook dat je het al druk genoeg hebt met het organiseren van jouw event. Met ruim 700 foodtrucks zit er altijd een perfecte voor jouw event bij! Ben je benieuwd geworden wat jouw mogelijkheden zijn? We denken natuurlijk graag met je mee.

Menu

Alles is mogelijk!

VOLG Go Celebrate