Burgers, ribs en worst uit een bbq foodtruck

Dol op pulled pork, gek op gegrilde kip, of over de oren van spareribs? Wil je een mobiele barbecue huren en ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Dan ben je op de juiste plek beland. Hieronder hebben we namelijk alle bbq chefs even voor je op een rijtje gezet. Met een selectie uit tientallen BBQ foodtrucks zit er vast wel iets voor je tussen. Laat je inspireren door de rollende keuken van Rich Pork, of de bijzondere uitstraling van de BBQ Army.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Load More Posts

Advies over een foodtruck huren

Heb je hulp nodig bij het inschatten van de hoeveelheid porties, een vraag over jouw locatie of over de verschillende barbecue variaties? Wij staan voor je paraat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel als mogelijk is contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Geloof ons, we hebben de gekste vragen al gehad. Samen maken we er een top feestje van!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

De verschillende BBQ foodtruck opties

Wil je een bbq foodtruck huren? Wees gerust. Je bent aanbeland bij de grillmasters en BBQ-helden uit ons foodtruck bestand. Dit zijn de mannen en vrouwen die met hun BBQ foodtruck het grillen van verschillende soorten vlees en groenten hebben verheven tot een kunstvorm, met alle technieken die daarbij komen kijken. Zij zijn de professionals die directe en indirecte technieken gebruiken om het vlees te garen.

Bij de directe techniek worden de gerechten boven het vuur gebraden (de traditionele manier), en bij de indirecte techniek wordt het vlees door zijdelingse warmteafvoer langzaamaan gegaard (dit kan bijvoorbeeld als een foodtruck een kolenbarbecue gebruikt die dicht kan met een kap).

Er zijn allerlei foodtrucks die deze technieken toepassen en er master in zijn geworden. Zo zijn er de houtgestookte ovens van Grill ’n Smoke die met hun biologische groenten en vis zorgen voor een ongeëvenaarde smaaksensatie. Daarnaast kun je ook kiezen voor Mo’s Comfortfood die met 23 jaar horeca-ervaring in 2014 eindelijk zijn foodtruckdroom verwezenlijkte.

Barbecue Foodtruck op festivals

Barbecue Foodtruck Festival

Het mooie van de barbecue-categorie is dat BBQ trucks voor meerdere soorten events kunnen worden ingezet. Van grote muziekevents als Pinkpop en Lowlands tot aan stedelijke markten als de Swan Market in Rotterdam. Wordt er een privéfeest georganiseerd? Of wil de baas van het bedrijf uitpakken met een groot evenement? In beide gevallen zijn de BBQ foodtrucks zeer geschikt!

Om je een idee te geven hoe onze BBQ foodtrucks tijdens festivals te werk gaan hebben we onderstaande impressie van Tommy’s Barbecue tijdens een festival toegevoegd:

BBQ keukens inhuren voor op je bruiloft

Ook bruiloften krijgen een heel ander karakter met een compleet verzorgde BBQ-catering. Als je af wil van een statisch geheel waarbij iedereen met ongeduldige kinderen aan lange tafels zit, leent een foodtruck zich bij uitstek voor dit soort gelegenheden. Kortom, iedereen kan op z’n gemak iets lekkers te eten gaan halen wanneer hij of zij daar behoefte aan heeft. Perfect voor een meer casual bruiloft.

Vergeet daarnaast in je enthousiasme alleen niet dat sommige BBQ foodtrucks hun kunsten vooral op outdoorevenementen vertonen. Vraag altijd even na of ze hun specialiteiten ook binnen kunnen uitvoeren, zodat je piepende rookmelders sowieso vermijdt. Heb je andere vragen over veiligheid, de geur van het eten of de hoeveelheid die je nodig hebt voor jouw bruiloft? Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt, kunnen wij de perfecte match voor je vinden en beantwoorden we samen de vragen.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Trek gekregen en klaar om te huren?

Heb je na het zien van onze BBQ foodtrucks al trek gekregen in een bonte barbecue? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Dit kan op de pagina van de door jouw gekozen foodtruck, maar ook gewoon door onderstaande rode knop. Al onze trucks zijn geschikt voor (grote) formele en informele evenementen, en de meeste zijn zowel in- als outdoor in te zetten. Zo hebben we altijd genoeg trucks voor elk evenement of feest. Alvast veel plezier met kiezen en we horen het graag wanneer je vragen hebt!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan