BBQ Foodtruck

Kies uit het grootste aanbod BBQ foodtrucks in de BeNeLux

Barbecue Foodtrucks in heel Nederland en België & Luxemburg!

Wil je je event helemaal compleet maken met een foodtruck? Kies dan voor een originele barbecue foodtruck! Ideaal voor tijdens uw bedrijfsevent of huwelijksfeest. Onze aangesloten barbecue cateraars serveren (h)eerlijke gerechten die op authentieke wijze zijn bereid met:

✅ Houtgestookte ovens

✅ Verantwoorde vlees en vis opties

✅  Altijd vegetarische opties

battle butchers bbq foodtruck
spare ribs

BBQ Foodtruck huren voor jouw evenement!

Heb je hulp nodig bij het inschatten van de hoeveelheid porties, een vraag over jouw locatie of over de verschillende barbecue variaties? Wij staan voor je paraat. Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij nemen zo snel als mogelijk is contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.  Samen maken we er een top bbq feest van! Dol op pulled pork, gek op gegrilde kip, of hotel de botel van spareribs? Wil je een mobiele barbecue huren en ben je dit keer op zoek naar iets origineels? Misschien wel een winter bbq organiseren? Dan heb je in Go Celebrate de juiste partner gevonden. Met een selectie uit tientallen BBQ foodtrucks zit er vast wel iets voor je tussen. Vraag een vrijblijvende aan, huur een foodtruck en kom te weten welke BBQ foodtrucks er voor jou beschikbaar zijn. 

BBQ op locatie met authentieke bereiding in houtgestookte ovens & BBQ aanhangers

Bij de directe techniek worden de gerechten boven het vuur gebraden (de traditionele manier), en bij de indirecte techniek wordt het vlees door zijdelingse warmteafvoer langzaam aan gegaard (dit kan bijvoorbeeld als een foodtruck een kolenbarbecue gebruikt die dicht kan met een kap).

Vergeet daarnaast in je enthousiasme alleen niet dat sommige BBQ foodtrucks hun kunsten vooral op outdoorevenementen vertonen. Vraag altijd even na of ze hun specialiteiten ook binnen kunnen uitvoeren, zodat je piepende rookmelders sowieso vermijdt.  Heb je andere vragen over veiligheid, de geur van het eten of de hoeveelheid die je nodig hebt voor jouw bruiloft? Wanneer je een vrijblijvende offerte aanvraagt, kunnen wij de perfecte match voor je vinden en beantwoorden we samen de vragen.

bbq food express

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

bbq foodtrucker

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

stokes bbq foodtruck

Enkele van onze klanten die een BArbecue foodtruck huurden!

tramper technology logo
sdl logo
universiteit leiden logo
heijmans logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.