Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

The BBQ Trailer

Waarom zou je rond een kleine BBQ dringen met zijn allen als je ook een BBQ foodtruck kunt laten komen? The BBQ Trailer is een multifunctionele BBQ foodtruck die allemaal verschillende gegrilde gerechten kan maken. Van hamburgers tot zalm… alles kan op de BBQ! Al het vlees en alle marinades worden vers gemaakt door een getalenteerd team. Ben jij benieuwd wat deze originele foodtruck voor jouw evenement kan betekenen? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Menu

Een greep uit het menu van deze foodtruck. Op aanvraag is er zelfs nog meer mogelijk!

  • Kroatische hamburger
  • Gehakt staafjes van de grill
  • Kip masala
  • Turks hamburgerbroodje
  • Gemengde salade
  • Pasta salade
  • Fris sorbetijs
  • Snacks
Boek Deze Food Truck

Multiculturele BBQ Foodtruck

The bbq trailer

The BBQ Trailer wordt bemand door een klein en enthousiast team. Dat maakt ze super flexibel en heel gastvriendelijk. Wat perfect is voor het BBQ feest dat je gaat geven! Het team is heel erg multicultureel, met mensen van Kroatische, Italiaanse en Indische afkomst. Ze hebben daardoor smaakvolle combinaties met inspiraties vanuit verschillende keukens. Dit maakt ze uniek ten opzichte van andere soorten BBQ foodtrucks. De chef heeft al meer dan 40 jaar ervaring met grillen. Je lapje vlees zal dus altijd perfect gegrild worden. De foodtruck komt uit Poortugaal wat het de perfecte BBQ foodtruck voor in Rotterdam maakt!

The BBQ trailer zorgt voor alles!

Als The BBQ Trailer aankomt op locatie bakken ze eerst lekkere broodjes, die ze serveren met kruidenboter, olijfolie en meer. Dan gaat het vlees op de grill, wat heel sappig en mals wordt geroast in combinatie met groenten. Alles wordt gemaakt op eigen recept, zelfs de marinades! Als toetje kan The BBQ Trailer ijssorbets maken. Dit is de perfecte zoetigheid na een heerlijk verzorgde BBQ catering. Als afsluiter kan de BBQ foodtruck ook nog eens snacks laten rondbrengen, zowel gegrild als gefrituurd. Wat je ook maar wil, The BBQ Trailer kan het allemaal voor je regelen. Ze zorgen dat het je aan niets ontbreekt als je deze foodtruck huurt.

The bbq trailer
Boek Deze Food Truck