Originele foodtruck voor je eerstvolgende evenement.

Gek op eigenaardige gerechten, of fan van aparte aanzichten? Als dat een beetje abstract klinkt, geen zorgen! We hebben hier alvast wat originele foodtrucks als inspiratie voor je op een rijtje gezet! Zo kan je gemakkelijk een unieke verschijning kiezen voor jouw feestje. Laat je inspireren door originele gerechten als de noedelburger. Of laat een meer dan levensgrote oester bij je voorrijden. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Originele foodtruck met apres ski hut op sleeptouw

Originele foodtruck Paddy's Shebeen

Paddy’s Shebeen is een mobiele Ierse pub en après-ski bar. Zonder enige twijfel de kleinste, maar ook de mooiste mobiele bar in Tirol. Maar hoewel het hutje op het moment in Oostenrijk staat, komen ze gerust ook Nederland van après-ski voorzien. De naam is afkomstig van het Ierse síbín wat ‘onwettige whiskey’ betekent. In de tijd van het alcoholverbod werd er in shebeens toch uitgeschonken. De mobiele bar serveert echter ook andere dranken. Zonder Guinness geen Irish pub bijvoorbeeld. Om aan allerlei après-ski elementen te voldoen hebben ze ook Oostenrijkse bieren op de tap. Maar ook alcoholvrij is een optie. Verder is de over de top uitstraling natuurlijk wat Paddy’s uniek maakt. Om de aankleding compleet te maken is de binnenkant omgebouwd tot bar. Houten meubilair en dakbedekking. Schotse ruiten op de stoffering en football on the big screen

Insecten op brood uit deze originele foodtruck

Waarom zou je in hemelsnaam insecten eten!? Nou. Ten eerste is er veel meer water en voeding nodig om onze andere voedselbronnen in leven te houden. Tot wel 2000 liter water voor een kilo koe versus slechts één voor een kilo insecten. Bovendien bevat deze hoeveelheid meer calcium dan melk en meer vitamine B12 dan zalm. Verder kunnen de overblijfselen worden omgezet tot mest om groenten te verbouwen. Zo ontstaat er een duurzaam circulair systeem. Maar waar smaken insecten nou eigenlijk naar? Sprinkhanen hebben een nogal walnootachtige smaak. Meelwormen hebben wat weg van popcorn en buffalo’s neigen zelfs naar bacon! Het is slechts een indicatie, maar klinkt dat niet al een stuk aantrekkelijker? Licht geroosterd komt de smaak het best naar voren. Maar mocht je toch liever niet willen zien wat je eet, dan hebben ze bij Bugzz de beestjes ook onherkenbaar verwerkt tot burgers en bitterballetjes.

Originele foodtruck Bugzz

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer foodtrucks die je kunt huren en wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan