Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Battle Butchers BBQ Foodtruck

Vers vlees van de barbecue, daar gaat het bij Battle Butchers om. Aaron en Michelle brengen het beste vlees van de BBQ in een stijlvolle zwarte foodtruck trailer rond. Ze gebruiken alleen kwaliteitsvlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Ben je op zoek naar een BBQ foodtruck met lekker én verantwoord vlees? Aaron en Michelle denken graag met je mee!

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Greep uit het menu van Battle Butchers, op aanvraag is meer mogelijk!

 • Battle Burgers mogelijk met een zwart broodje!
  • Butcher burger, broodje met puur rundvlees, parmezaan, tomaat, rucola, rode ui en smoked-BBQ saus!
  • Gegrilde Kip burger, broodje met gegrilde kip, veldsla, geroosterde ajuin, parmezaan, spek en een lekkere caesar dressing!
  • Cheese burger, kaas brasvar burger, krulsla, tomaat, geroosterde ajuin, spek en een cocktail sausje!
  • Pure kalfsburger, kalfsvlees burger, veldsla, komkommer, mais, mozzarella en een basilicum dressing!
 • Luxe charcuterie, 
 • Streetfood
 • Tapas
 • Hotdog
Boek Deze Food Truck

BBQ Foodtruck Uit Belgie

Battle Butchers

Aaron en Michelle hebben allebei een achtergrond in de horeca en slagerij. Ze weten dus wel hoe ze een lekker lapje vlees moeten barbecueën! Aaron en Michelle hebben een stoere zwarte trailer met een stierenhoofd als logo. Dit zorgt aan de buitenkant voor de perfecte Amerikaanse barbecue uitstraling! De binnenkant is versierd met leuke plantjes en sierlijke lampjes. De Battle Butchers foodtruck is perfect voor hem én haar en zal op elk feest een aandachtstrekker zijn! Aaron en Michelle komen uit het Vlaamse Belsele. Perfect voor als je een foodtruck nodig hebt in Antwerpen of Gent!

Van Gegrilde Hamburgers Tot BBQ Catering

Iedere week bestellen Aaron en Michelle vers vlees en charcuterie. Er is dus geen vast menu en je kan zelf bepalen wat je op je feest wil eten! Streetfood, tapas en burgers van de barbecue, niets is té gek. De Battle Butchers foodtruck maakt zelfs gegrilde hamburgers op zwarte broodjes! Dit is echt een unieke snack die je feest onvergetelijk zal maken! Aaron en Michelle denken met al je wensen mee en staan op festivals, bedrijfsevenementen en privé feestjes. Zoek je geen foodtruck maar wel barbecue catering op locatie? Dat kan ook! Aaron en Michelle zorgen voor het lekkerste eten en zullen de best mogelijke BBQ cateraar zijn!

Battle Butchers
Boek Deze Food Truck