Foodtruck Antwerpen

Kies uit het grootste aanbod foodtrucks in Antwerpen en omgeving.

Foodtrucks uit Antwerpen is kiezen voor een verrassende beleving

Een foodtruck in Antwerpen en omstreken nodig? Dat is vanaf nu geen probleem meer! Wij van Go Celebrate regelen alles voor u. Met ruim 300 foodtrucks verspreid over heel de Benelux zit er altijd weer een verrassende beleving bij. Of het nu gaat om ijsjes, non-alcoholische cocktails of de lekkerste burgers, wij hebben het voor u. Het enige wat we daarvoor nodig hebben, zijn uw wensen. Nieuwsgierig geworden? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

foodtruck op een plein

Antwerpen; Een culinaire wereldstad met meer dan 170 nationaliteiten!

Binnen de stad die meer dan 170 nationaliteiten heeft, is er van alles te eten. Wij begrijpen daarom ook dat u naar dat specifieke gerecht opzoek bent. Daarnaast gaat het niet alleen om het gerecht maar om de beleving er omheen. Wilt u een foodtruck op uw bruiloft, bedrijfsfeest of festival én heeft u dieetwensen? Geen probleem, u heeft de keuze uit ruim 300 foodtrucks.

Betrouwbaar, flexibel & Snel geregeld!

Ook voor foodtrucks in Antwerpen weten wij raad. Zit er haast bij en heeft u speciale wensen? Wij zijn betrouwbaar, flexibel en snel zodat we altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Ook als u aan het eind van deze week nog een foodtruck nodig heeft, kunnen wij dat voor u regelen. Binnen de werkdagen wordt u namelijk al binnen 2 uur na uw aanvraag gebeld door een van onze adviseurs die je alles kan vertellen over de mogelijkheden.

foodtruck in de avond

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over uw evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op uw verwachtingen.

2. Maak uw keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in uw mail. Kies uit de opties, vink uw keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats uw aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor u aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

foodtruck eten in een bakje

Uw zorgen zijn ons werk!

Wilt u liever niet het hele proces van A tot Z regelen, maar simpelweg gewoon een van onze foodtrucks? “Uw zorgen zijn ons werk”.

Het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn al uw wensen. Zo heeft u op werkdagen binnen 2 uur een offerte van ons gekregen. Verder zorgen wij dat iedereen op de juiste plaats en tijd met het gewenste menu aanwezig is.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoeft u niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor u. Of u nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk België de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

foodtrucker in de stad

Enkele van onze klanten in Antwerpen, België en omgeving

pitchdrive-bedrijfslogo
express-medical-logo
antwerp expo logo

Waarom Go Celebrate

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor u beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf door komen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaalt u makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op uw geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haalt u een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kunt u hier vinden. Incidenteel is een aanvraag in Antwerpen duurder omdat er naar verhouding vaker meer reiskosten berekend moeten worden.

Jazeker. Mits de truck door de poort past en de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij u in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.