Een foodtruck in Antwerpen en omstreken nodig? Dat is vanaf nu geen probleem meer! Wij van Go Celebrate regelen alles voor je. Met ruim 500 foodtrucks verspreid over heel de Benelux zit er altijd weer een verrassende beleving bij. Of het nu gaat om ijsjes, non-alcoholische cocktails of de lekkerste burgers, wij hebben het voor je. Het enige wat we daarvoor nodig hebben, zijn jouw wensen. Nieuwsgierig geworden? Vraag hieronder vrijblijvend een offerte aan.

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Foodtruck in of rondom Antwerpen nodig? Geen probleem, wij hebben er een!

Binnen de stad die meer dan 170 nationaliteiten heeft, is er van alles te eten. Wij begrijpen daarom ook dat je naar dat specifieke gerecht opzoek bent. Daarnaast gaat het niet alleen om het gerecht maar om de beleving er omheen. Wil je een foodtruck op je bruiloft, bedrijfsfeest of festival én heb je dieetwensen? Geen probleem, wij hebben er ruim 300.

Betrouwbaar, flexibel en snel

Ook voor foodtrucks in Antwerpen weten wij raad. Zit er haast bij en heeft u speciale wensen? Wij zijn betrouwbaar, flexibel en snel zodat we altijd aan uw wensen kunnen voldoen. Ook als u aan het eind van deze week nog een foodtruck nodig heeft, kunnen wij dat voor u regelen. Binnen de werkdagen wordt u namelijk al binnen 2 uur na uw aanvraag gebeld door een van onze adviseurs die je alles kan vertellen over de mogelijkheden.

Unieke foodtruck – Noodle Burger

Wil je écht een keer wat anders en iedereen verrassen? En hou je van hamburgers én Aziatisch eten? Dan is de Noodle Burger voor jou weggelegd! Doordat het brood wordt vervangen door een traditionele noodlebun geserveerd met een huisgemaakte Aziatische saus, wordt er een echte Aziatische twist gegeven aan jouw hamburger. Natuurlijk zijn ook hier verschillende opties mogelijk.

Jouw zorgen, ons werk

Wil je liever niet het hele proces van A tot Z regelen, maar simpelweg gewoon een van onze foodtrucks? Jouw zorgen zijn ons werk. Het enige wat we daarvoor nodig hebben zijn alle wensen. Zo heb je op werkdagen binnen 2 uur een offerte van ons gekregen. Verder zorgen wij dat iedereen op de juiste plaats en tijd met het gewenste menu aanwezig is.

Doe maar echt lekker, en een beetje normaal

Erg lekker en normaal met een knipoog, dat zijn deze wafels met ijs zeker! Een speciale twist zit er zeker wel aan want ze zijn in maar liefst 5 verschillende smaken verkrijgbaar bij Ons Lucy. Daarnaast hebben ze ook heerlijke handgemaakte ijslolly’s boordevol fruit, erg lekker voor de kleintjes! Zo is er écht van alles mogelijk. Een beetje eigenwijs maar ontzettend leuk. Met een echte retrocaravan uit 1978 neemt ze overal gezelligheid mee. De ijslolly’s (ook wel ‘Moonpops’ genoemd) zijn daarnaast lactosevrij. Klein, groot, jong en oud, als je op zoek bent naar een truck met voor ieder wat wils, zit je bij Ons Lucy dus zeker goed!

Jongetje bij wafel en ijs foodtruck Ons Lucy.
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan