Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Wafeltjes van ons Bomma

De wafeltjes van Wafeltjes van ons Bomma zijn zo lekker dat ze een Vlaams-Brabant erkend streekproduct zijn. En zoals de naam al doet vermoeden is het recept natuurlijk geleverd door een echte bomma. De bomma van wafelkraameigenaar Wes! Huur deze Belgische wafelkraam en eet een nostalgisch wafeltje. Net als van jouw eigen bomma (of oma, voor de Nederlanders onder ons). Jouw gasten zullen gegarandeerd genieten van de lekkerste wafeltjes in allerlei toffe smaken! Ook lekker als dessert.

Boek Deze Food Truck

Menu

  • Citroenwafeltjes
  • Vanillewafeltjes
  • Chocoladewafeltjes
  • Appel- en kaneelwafeltjes
  • Frangipanwafeltjes
Boek Deze Food Truck

De wafeltjes van Wafels van ons Bomma komen in een gezellig papieren zakje of servetje. Met of zonder toppings, naar keuze. Je kunt de wafels meegeven als afscheidstraktatie. Of als communiebedankje. Dan kunnen jouw gasten van echte Belgische wafels genieten en zelfs mee naar huis nemen. De wafeltjes zijn het lekkerst als ze versgebakken en lauwwarm zijn. Daar zorgt deze wafelkraam wel voor! Kies uit allerlei smaken wafeltjes.

Foodtruck Alt Text 2

Verrassende Wafelsmaken

Foodtruck Alt Text 1

Vanuit Wafeltjes van ons Bomma is Wes met zijn passie voor bakken gaan zoeken naar de lekkerste smaakcombinaties. Het oude recept heeft al veel variaties gekregen. Zo heeft hij al wafeltjes met appel en kaneel bedacht en wafeltjes met kokos! Ook doet de wafelkraam aan seizoenssmaken. Denk aan zomerse limoenwafels, of juist donkere chocolade met framboos. Wes haalt de inspiratie voor unieke wafelsmaken overal vandaan. Tijdens het eten van een Snickers bedenkt hij dat een wafel met chocolade en gezouten pinda’s erg lekker is! En daar zijn wij het helemaal mee eens.

Communiebedankje Of Traktatie

De wafeltjes van Wafels van ons Bomma komen in een gezellig papieren zakje of servetje. Met of zonder toppings, naar keuze. Je kunt de wafels meegeven als afscheidstraktatie. Of als communie bedankje. Dan kunnen jouw gasten van echte Belgische wafels genieten en zelfs mee naar huis nemen. De wafeltjes zijn het lekkerst als ze versgebakken en lauw warm zijn. Daar zorgt deze wafelkraam wel voor! Kies uit allerlei smaken wafeltjes.

Foodtruck Alt Text 2
Boek Deze Food Truck