Bedrijfs BBQ op locatie

Ben jij van plan deze zomer een barbecue te organiseren voor het bedrijf? Of beter gezegd, ben jij degene die deze taak in zijn schoenen geschoven heeft gekregen? Met deze 5 succes elementen verzekeren wij dat alle collega’s je overladen met complimenten tijdens het event. Zo zorg je dat de bedrijfs bbq op locatie gegarandeerd een feestje wordt waar iedereen over napraat. Geloof ons, succes gegarandeerd.

1. Soepele organisatie

Om te voorkomen dat jij op de dag zelf moet rondrennen op kantoor met extra verlengsnoeren, ijsblokjes en bakken met bestek, besteed je de bbq catering uit. Daarmee laat je de organisatie van het diner aan de pro’s over en dat voorkomt veel stress aan jouw kant. Zij weten precies hoe de installaties werken, welke hoeveelheden nodig zijn en overleggen vooraf aan het feestje wat jouw wensen zijn. Zo weet je zeker dat alle chefs voorzien zijn om de biertjes koud te serveren en de burgers te laten gloeien.

2. Het beste vlees én vegetarische opties

bedrijfs bbq op locatie - PiepersDit lijkt ons een no-brainer voor een succesvolle bedrijfs bbq op locatie. Want je wilt er sowieso voor zorgen dat het lekkerste eten wordt geserveerd. Wie houdt er nu niet van een goede medium rare hamburger? Of gemarineerde ribbetjes van de grill waar het vlees zo vanaf is te happen?

Nou, die ene collega uit het andere team niet. Om te voorkomen dat de vegetariërs en zwangere vrouwen sip in de salade hoek moeten staan, wil je ervoor zorgen dat er op de bedrijfs bbq op locatie ook overheerlijk vegetarische opties aanwezig zijn.

3. Genoeg voor iedereen

“Rollend naar huis!” is een uitdrukking die Nederlanders graag gebruiken. En je wilt ook dat dit geroepen wordt op jouw bedrijfs bbq op locatie. De termen “tonnetje rond” en “propvol” horen we natuurlijk ook graag. Je wilt er in ieder geval voor zorgen dat er genoeg te eten is. Niets is zo sfeerloos als knorrende magen. In dat geval weet je zeker dat iedereen om 20.00 uur weer naar huis gaat om nog langs de McDonalds te rijden. Vind je het lastig om in te schatten hoeveel je nodig hebt? Geef aan de bbq foodtruck of cateraar door hoeveel mensen er komen, dan helpen zij jou met rekenen.

4. Sfeer

bedrijfs bbq op locatie - muziek SountrekOp veel evenementen ontbreekt het vaak aan sfeer en je wilt voorkomen dat iedereen op tijd naar huis gaat. Denk goed na over de ruimte en of jouw collega’s daar in passen. Niets is zo ongemakkelijk als een grote ruimte met te weinig gasten om hem te vullen. Mensen kiezen altijd voor hoekjes, sta tafels en andere knusse zitplekken.

En daarnaast natuurlijk het onvergetelijke element: muziek. Naast een cateraar is het ook een leuk idee om muziek op een creatieve manier uit te besteden. Sfeer gegarandeerd. Ook leuk om de directeur eens te zien dansen en springen.

5. Drankjes, booz, vloeibaar goud

Bij een succesvolle bedrijfs bbq op locatie horen ook goede drankjes. Ondanks dat vlees misschien de eregast van de bbq is, mogen er geen drankjes ontbreken. Je kunt kiezen voor de standaard opties, zoals bier en wijn. Maar je kunt ook iets verder denken. Ga bijvoorbeeld voor een champagne toost als aftrap van de bbq, een mobiele wijnbar met rood en wit of cocktails van eetbare bloemen. We noemen maar even een aantal opties. Ook door middel van de drankjes kan je ervoor zorgen dat jouw bedrijfs bbq op locatie een succes wordt.

Een bedrijfs BBQ op locatie organiseren?

Of je nu op een advocatenkantoor werkt of bij een creatief reclamebureau zit, de mix van bovenstaande 5 elementen zorgen voor een gegarandeerd succes. Wil je nog even verder verkennen en inspiratie opdoen? Vind hier extra inspiratie voor professionele bbq cateraars en bbq foodtrucks die met liefde de verantwoordelijkheid overnemen voor jouw feestje.

 

 

VOLG Go Celebrate