Bartender inbegrepen

Waar iets te vieren valt, daar hoort een drankje bij en dus ook op jouw evenement! Daarom hebben wij hier alle overige en bijzondere drankjes allemaal netjes voor je uitgestald. Dus ben jij op zoek naar champagnebussen, Gin Tonic-trucks, en ‘Booze bikes’? Dan zit je hier helemaal goed!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

De Speciaalbiertruck van Rollend Bierlokaal

De Speciaalbiertruck

Deze bijzondere drank foodtruck uit Oldenzaal doet het perfect op zakelijke borrels en privéfeestjes, vanwege de super cozy sfeer, speciaal bier en in combinatie met een BBQ foodtruck! Kun je het al voor je zien? Wellicht wat malse lappen vlees op de grill en met een heerlijk saison biertje in de hand? Ervaar het leven als een bourgondiër met deze goed gevulde bier-bolide! Deze Speciaalbiertruck kan bovendien feesten aan met 1000 gasten. Het is dus een flinke bus, met een lengte van maar liefst 7,5 meter. Vandaar dat de wagen is voorzien van acht tapkranen en vier koelkasten (325 liter per koelkast). Hou er daarom wel rekening mee dat het dus even duurt om de koelingen goed koud te krijgen, want dat duurt een paar uurtjes. En daarna mag het glas geheven worden!

Originele Gin tastings met Dyl’Ange

Dyl’Ange doet aan toffe tapas plankjes en originele Gin tastings voorzien van verschillende soorten tonics. Dus zowel voor een after-work party als bijvoorbeeld een meer bescheiden bedrijfsborrel, en ze kunnen dus voor elk evenement wel een verrassend feestje verschaffen! Bovendien hebben ze een authentieke caravan uit de jaren 70 omgebouwd tot bijzondere mobiele gin bar en daardoor kunnen de twee fanatiekelingen zowel bij jou thuis en op locatie je laten meegenieten van diverse gin-tonics.

dyl'ange

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan