Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

Biertruck

Geniet van lekkere biertjes bij de Biertruck! Jij hoeft niet naar het café te komen, maar het café komt naar jou! De truck is perfect voor feestjes en bruiloften om bier op locatie te verzorgen. Wat uniek is aan dit mobiele biercafé is dat ze ook een toffe bierproeverij kunnen geven. Ze hebben al jaren ervaring in de horeca en de Biertruck heeft gegarandeerd succes op jouw feest.

De Biertruck is ontstaan doordat de mensen van Jack’s Bier Café een paar foodtrucks zagen. Toen kregen ze het idee om hier zelf iets mee te doen! Ze hadden al een bier café, dus een truck paste perfect bij hen. Het bier café noemt het een gouden concept. Daar zijn wij het volledig mee eens! Bier wordt ook wel het liquid gold genoemd.

Boek Deze Food Truck

Foodtruck Over

Drankmenu

  • Onbeperkt Amstel pils
  • Seizoens Speciaalbieren, van de tap en uit fles

Truck en aankleding

  • 4 Tappunten
  • 4 Tapkoppelingen, met het bier naar keus
  • 2 Grote display koelers
  • Bier/statafels
  • Stamtafels
  • Verlichting
  • Optioneel spandoek met jouw bedrijfslogo
  • Optioneel inclusief glaswerk of harde plastic bekers
Boek Deze Food Truck

SPECIAALBIER

Biertruck

De Biertruck uit Heemskerk heeft maar liefst meer dan 50 verschillende bieren om uit te kiezen. Waaronder veel speciaalbieren! Deze omgebouwde Amerikaanse pakketbus beschikt over 4 tappen met bier. Het bier op de tap wisselt met de seizoenen. Voor elk seizoen is er namelijk wel een geschikt biertje! Denk aan Amstel, Texels Skuumkoppe of Weihenstephan Hefe Weizen uit de tap. Maar ook Hopus of Duvel speciaalbiertjes uit fles. Ben jij iemand die vaak de Untappd app gebruikt? Bij deze bar kun je zeker weten genoeg nieuwe biertjes vinden om toe te voegen op de app!

BIERTRUCK MET AANKLEDING

Natuurlijk kunnen feestjes door heel Nederland worden voorzien van bier! Denk aan een borrel met bier op jouw bedrijf. Of een bruiloft waar je de bier catering verzorgt wilt hebben. Lust jouw gast echt geen bier? Dan hebben ze uiteraard ook wijn of cola voor jou. Dit rijdende café staat open voor de gekste locaties. Als de truck maar buiten/binnen past en elektriciteit heeft! Je kunt deze stoere wagen bovendien ook leeg huren. Dan kun je zelf biertjes tappen. Heaters of statafels nodig? Dat kan ook worden voorzien. Ze kunnen zelfs een banner met jouw bedrijfslogo regelen!

Kortom, de Biertruck tapt voor jou de lekkerste biertjes! De stoere uitstraling van deze wagen geeft jouw event een extra boost! Denk aan een borrel met bier op jouw bedrijf. Of een bruiloft waar je de bier catering verzorgt wilt hebben.

Biertruck
Boek Deze Food Truck