Project omschrijving

Boek Deze Food Truck

De Tarwegrasboer

Wil je een unieke foodtruck op je evenement laten komen? Boek dan de TarwegrasBoer! De Tarwegrasboer is een bakfiets foodtruck die gezonde tarwegras shotjes maakt. Ja tarwegras shotjes, dat zie je goed! Dat zijn shotjes die gemaakt zijn van jonge tarwe plantjes. Tarwe is een echte superfood met heel veel vitamines, mineralen en meer. Ben jij op zoek naar een gezonde foodtruck? Lees dan snel verder!

Boek Deze Food Truck

Menu

  • Tarwegras shot
  • Gember shot
  • Cocktail
  • Huisgemaakte limonade
  • Oesters
  • Buffet opties
Boek Deze Food Truck

DUURZAME FOODTRUCK ROND GENT NODIG?

Foodtruck Alt Text 1

Tom is de bedenker van de TarwegrasBoer foodtruck. Hij bedacht het idee tijdens een avondje drinken in een café. Tom heeft een passie voor alles wat gezond en duurzaam is. Hij vindt dat normale superfoods niet duurzaam genoeg zijn omdat ze met vliegtuigen uit andere landen komen. Daarom kiest Tom voor het maken van tarwe shotjes, wat ook een superfood is! Tarwe is een oer-Europese graansoort en komt overal in Nederland en België voor. Tarwe kan zo uit je achtertuin komen en is daarom heel erg duurzaam. Tom maakt de tarweshotjes uit een duurzame bakfiets foodtruck. Je kan hem vinden op foodtruck festivals maar ook zeker op feesten en evenementen. De TarwegrasBoer bakfiets komt uit het Belgische Beervelde, wat het de perfecte foodtruck maakt voor in Antwerpen of Gent.

Heading Comes Here

De TarwegrasBoer maakt de shotjes van jonge tarwe plantjes. De plantjes hebben dan nog veel gezonde stoffen en een groene kleur. Een slowjuicer perst het tarwe gras tot een klein groen shotje. In het tarwe shotje zitten veel mineralen en vitaminen. Super gezond dus! De TarwegrasBoer is een unieke foodtruck die iedereen op je feestje zal verrassen. Bijna niemand zal weten hoe het smaakt en dat maakt de verrassing alleen maar leuker. De TarwegrasBoer kan naast tarwe shotjes ook een buffet, of oesterbanket verzorgen.

Foodtruck Alt Text 2
Boek Deze Food Truck