Project omschrijving

DJ Caravan

De DJ Caravan is van alle muzieksoorten thuis. Met de lekkerste drankjes staan ze altijd voor je klaar. Zo hebben ze meerdere dj’s zodat ze altijd aan jouw wensen kunnen voldoen. Deze foodtruck kan ook binnen en buiten staan. Van echte schlagersmuziek tot goede techno beats, DJ Caravan kan het! Of je nu op zoek bent naar een vegan foodtruck, een foodtruck die glutenvrije producten aanbiedt of naar een muziek foodtruck, wij hebben de leukste voor je.

De wagens van DJ Caravan

DJ Caravan heeft verschillende wagens waarmee ze op jouw event kunnen gaan staan. Hoe dan ook is het altijd een sfeervolle toevoeging voor jouw event! Met fijne muziek die perfect aansluit bij jouw thema en goede dranken zorgt deze foodtruck voor een welkome sfeer waar eenieder gauw op wil dansen. Daarnaast zijn de DJ’s stuk voor stuk charismatische mensen die automatisch een goede sfeer met zich meenemen. Door hun ruime ervaring weten ze ook als geen ander hoe ze jouw event net die extra touch kunnen geven voor jouw gasten. De DJ Caravan is een toevoeging voor elk evenement, of het nou om een bruiloft of bedrijfsreceptie is!

Waarom Go Celebrate?

Bij Go Celebrate doen we er alles aan om jouw verwachtingen te overtreffen. Zo bellen we binnen 2 uur na de aanvraag even terug om alle wensen door te nemen. Vanaf daar kan jij weer rustig verder met alles wat je nog moet regelen, óf kan je even genieten van wat rust. Wij gaan namelijk voor jou rennen zodat de beste foodtruck op jouw event komt te staan. Ben je benieuwd geworden wat DJ Caravan voor jouw event kan betekenen? We denken graag met je mee.

Menu

  • Frisdranken
  • Belgische bieren
  • Cocktails
  • Verse fruitsapjes

VOLG Go Celebrate