Project omschrijving

Willem Koffie & Lekkers

Willem Koffie & Lekkers schenkt de lekkerste bakken koffie voor je in! Of het hier nu gaat om een Americano, Latte machiato of een cappuccino, jij vraagt, hij schenkt. Welke koffie jij ook het liefste hebt, Willem maakt ‘m graag voor je klaar. Maar dan wel nét iets lekkerder dan dat je het gewend bent. Benieuwd geworden naar wat Willem Koffie & Lekkers voor je kan betekenen? Lees hier dan snel verder over deze unieke koffiesensatie!

Willem Koffie & LekkersWillem Koffie & Lekkers

Zoals de naam al zegt, schenkt Willem goede koffie en kan er altijd wat lekkers bij! Daarnaast is deze foodtruck écht een sfeermaker op jouw event. Naast al het lekkers, neemt hij namelijk ook vanzelf een welkome sfeer met zich mee. Het is de perfecte koffie foodtruck voor al je evenementen. Met zijn pittoreske foodtruck komt hij graag naar je toe met één missie; het beste halen uit elke koffieboon!

Koffie foodtruck nodig op jouw event?

Willem Koffie & Lekekers komt graag naar jouw event toe. Of je nu een bruiloft organiseert, een onvergetelijk bedrijfsfeest of een verjaardag in de achtertuin, een feestje met een foodtruck is altijd leuker! Go Celebrate begrijpt dat je daarbij een to-do list hebt die langer is dan dat je zelf bent. Daarom helpen we graag een handje. Ook als er haast bij zit, rennen we gewoon wat harder. Met ruim 400 foodtrucks is er altijd een die perfect bij jouw event past. Benieuwd geworden wat deze foodtruck voor jouw event te bieden heeft? We denken graag met je mee!

Menu

Deze foodtrucker schenkt iedere koffiesoort die je je maar wenst! Wil je wat lekkers erbij? Ook dat is geen probleem. Naast koffie is het ook gewoon mogelijk om een goede kop thee te schenken of een lekker glas fris.

VOLG Go Celebrate