Project omschrijving

Bruin Café Op Wielen

Een bar op wielen! Streep die maar alvast van je bucketlist. Met Bruin Café Op Wielen ” ’t kleine verschil “, haal je je eigen bruincafé naar je festival, buurtfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of zelfs naar je eigen achtertuin. Breng een lading sfeer naar je evenement met deze zelfgebouwde bar uit Oudenbosch (omgeving Breda).

BRUIN CAFÉ OP WIELEN: VERMAAK ZOALS IN EEN ECHTE KROEG

Tja, wat kun je verwachten van een bruincafé? Speel een potje darts met je vrienden of draai een lekkere smartlap met de ingebouwde muziek installatie. Mocht je liever aan de bar zitten met een goed glas vers getapt bier, dan staat de barman- of vrouw altijd klaar voor een gezellig praatje. Een en al gezelligheid!

Bruin Café op WielenDus heb je binnenkort een feestje met vrienden of collega’s en zoek je een een echte sfeermaker? Overweeg dan eens om deze rijdende saloon op jouw binnenplaats te parkeren. Sinds 2015 maakt Bruin Café Op Wielen ” ’t kleine verschil “, een groot verschil op verschillende typen evenementen.

DEZE BAR OP WIELEN IS VAN ALLE GEMAKKEN VOORZIEN

Het Bruin Café op Wielen is ingericht met een 3 dubbele biertap, 2 koelkasten, een muziekinstallatie en een dartbord. Daarnaast gaan er 4 sta tafels en 14 barkrukken mee in de truck. Alle benodigdheden voor een goed feestje zijn dus aanwezig!

Organiseer je binnenkort een examenfeest, bedrijfsborrel of een feestje in de achtertuin? Misschien is dit dan wel dé perfecte mobiele bar voor op jouw gelegenheid! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en dan gaan wij kijken hoe we er een bijzondere gelegenheid van kunnen maken. Wij zeggen alvast proost op een mooi feestje!

FOODTRUCK MENU

De onderstaand genoemde dranken zitten in het standaard pakket. Op aanvraag zijn andere soorten drank leverbaar.

  • Wijn
  • Frisdrank
  • Pils
  • Speciaalbieren (Leffe Blond, Hertog Jan Weizener)

VOLG Go Celebrate