Koffie foodtrucks

Kies uit het grootste aanbod koffie foodtrucks

EEn mobiele koffiebar huren voor jouw evenement!

Ben jij helemaal weg van die geur van vers gemalen bonen, fan van filters of gek op gestoomde melk? Geen zorgen. Om aan je wensen te voldoen, hebben we hier alvast een paar koffie foodtrucks voor je op een rijtje gezet. Naast allerlei espresso varianten serveren sommigen ook nog eens ijskoffie en gebak. Maar ook voor bijzondere theesoorten zoals de Chinese yunnan ben je hier aan het juiste adres. Laat je inspireren door het aanbod en vraag ons vooral naar de mogelijkheden!

Koffie foodtrucks die door de complete BeNeLux touren!

We hebben onderhand al een flinke verzameling van koffie foodtrucks verspreid door de BeNeLux. Vind je het moeilijk om een keuze te maken?

Neem dan vooral contact op met een van onze foodtruck experts. Zij helpen je graag! Onderstaand hebben we een paar van onze foodtrucks voor je uitgelicht om je een beetje een idee te geven van ons aanbod.

onze mobiele koffiebarren brengen het beste mee uit Italië

Italië staat inmiddels bekend om zijn krachtige espresso’s. Om je helemaal in Italiaanse sferen te begeven, ga je natuurlijk lopen kijken naar een Italiaanse koffie foodtruck. Met een echte Piaggio Ape sta je natuurlijk pas echt te genieten. Bovendien zijn ze super compact en kunnen ze bijna overal mee naar binnen. Maar hoe kom je nou aan zo’n vlotte Vespa? Wees gerust. We hebben verschillende modellen voor je klaarstaan. Zie hier de knalrode Barista Bandit bijvoorbeeld. Zelfs uit zo’n kleine koffiekar kan je onbeperkt dranken komen halen. De koffie zelf is afkomstig van Man Met Bril. Inmiddels een begrip in Rottterdam en omstreken. De bonen worden bovendien speciaal gebrand en zijn dus bij geen ander op dezelfde manier verkrijgbaar. Bij deze boeven krijg je een koffiebeleving waarbij de barista is inbegrepen.

mobiele koffiebar barista bandit

Hoe het werkt

1. Bespreek alle Details

Vertel ons in de aanvraag alles over je evenement. Hoe meer details des te beter ons aanbod aansluit op jouw verwachtingen.

2. Maak je keuze

Onze vrijblijvende offerte zit binnen 48 uur in je mail. Kies uit de opties, vink je keuze(s) aan en bevestig. Net niet helemaal naar wens? Plaats je aantekeningen direct bij de offerte, of bel ons en vertel wat er mist of nog beter kan en wij passen het voor je aan.

3. BEVEStig en boek

Na bevestiging van de offerte met een digitale handtekening leggen wij alles definitief vast. Alle details worden afgestemd met alle betrokkenen en dankzij de digitale planning is iedereen altijd 100% correct op de hoogte van alle afspraken, tijden en wat er geleverd moet worden. Voor grotere evenementen produceren we uiteraard ook een draaiboek.

BEspaar tijd en geld

Wij vergelijken in één keer tientallen relevante food trucks voor jouw opdracht. We onderhandelen de beste prijs, regelen alle details en zorgen dat de foodtrucks op de juiste plek en tijd met alle benodigdheden aankomen.

Voor iedereen wat  Van ‘gewoon’ vegetarisch tot bijzondere wensen voor diëten, allergieën en intoleranties – met alles kan en wordt rekening gehouden zonder op de kwaliteit van streetfood in te boeten.

Gegarandeerd goed

Na jarenlang samenwerken kennen wij onze leveranciers op ons duimpje. Daarnaast zitten er strakke regels aan de samenwerking en inkoop zodat we keer op keer kwalitatieve service kunnen garanderen. Zo wordt een foodtruck bijvoorbeeld pas uitbetaald na het evenement, bij volledig correcte levering naar tevredenheid.

Veel evenementen? Boek ze in één keer.
Keer op keer groepen van unieke eventcatering voorzien? Dan hoef je niet elke keer zelf op zoek – doen wij voor je. Of je nu een evenementenlocatie hebt of bij grootzakelijk Nederland de events moet regelen, met Go Celebrate is het makkelijker dan ooit tevoren.

mobiele koffiebar

Enkele van onze klanten die een mobiele koffiebar huurden!

etos logo
tnt logo
sligro logo
sns logo

Waarom Go Celebrate?

24/7 Support

Geboekt? Dan zijn we zo goed als 24/7 online, telefonisch voor je beschikbaar om alles te regelen. Stressloos de dag zelf doorkomen? Kan ook, we verschijnen graag ter plaatse om alles in goede banen te leiden.

VEILIG BETALEN

Bij Go Celebrate betaal je makkelijk via iDeal, bancontact, creditcard of bankoverschrijving. We passen op je geld en betalen de leverancier na afloop uit.

KWALITEIT

Met een netwerk van meer dan 1000 leveranciers – van foodtrucks tot stretchtenten – in de Benelux en 1000’en events op onze naam bieden wij altijd een selectie van de beste, bewezen, betrouwbare en heerlijke* opties.

*al geldt dat laatste niet voor die tenten dan 😉

PROFESSIONALS

Met Go Celebrate haal je een van de meest bedreven teams die er zijn in huis – inhoudelijk culinair sterk, verstand van marketing en concepting en ervaren in de grootste zakelijke evenementen die de Benelux kent.

FAQ - vaak gestelde vragen

Niet meer dan ergens anders. Het overzicht kan je hier vinden. 

Jazeker. Als de vereiste ventilatie in de ruimte mogelijk is.

Als het lang van te voren te voorspellen is, adviseren we tenten bij te huren. We kunnen ook altijd in overleg een passende locatie bij jou in de buurt vinden om het evenement naartoe te verplaatsen.