Project omschrijving

Baristabar

Baristabar brengt de lekkerste kopjes koffie naar elk evenement! De Baristabar foodtruck maakt zelfs koffiecocktails en nitro cold brew koffie. Dat zijn twee nieuwe en hippe trends in de koffie wereld. Die het zwarte goud naar een nog hoger niveau tillen! Ben jij op zoek naar een unieke en trendy koffie foodtruck? Lees hier dan even verder.

Barista Bar KoffieKOFFIEBAR OP LOCATIE NODIG?

Gérard Meylaers is de trotse eigenaar van de Baristabar foodtruck. De barista heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het maken van lekkere koppen koffie. En hij is zelfs Vice World Champion “Coffee in good Spirits”! Gérard deelt zijn liefde voor koffie met passie en staat op elk soort evenement. Van groot tot klein. De koffie bar is een kleine witte Piaggio foodtruck. Erg sfeervol en hij kan op elk evenement staan. Gérard kiest de bonen voor zijn overheerlijke koffie met grote zorg. Op locatie maalt de Baristabar de koffiebonen pas. De koffie is dus echt lekker vers! De mobiele koffiebar is van alles voorzien en kan veel voor je regelen. Je hoeft niets anders te doen dan te genieten van je kopje koffie.

Koffie cocktailHIPPE KOFFIECOCKTAILS 

Gérard maakt ook speciale en hippe koffiecocktails in de Baristabar. Dat is een mix van koffie met speciale likeuren, kruiden en specerijen. Er zijn talloze opties mogelijk en niets is te gek! Het is iets unieks en je zal je gasten er echt mee verrassen. Ideaal voor bijzondere catering momenten voor grote en kleine groepen. De Baristabar komt uit het pittoreske Bilzen, dat in België ligt. Het is de ideale koffiebar foodtruck voor in Limburg of Genk. Maar wees niet getreurd als je ergens anders woont, Baristabar is namelijk inzetbaar in heel Europa!

Mobiele Nitro bar setup tijdens congresNITRO KOFFIE & GRASPRESSO’S

Naast koffiecocktails kan Baristabar ook nitro cold brew koffie en graspresso’s maken. Nitro koffie is koffie met mini stikstof belletjes. De belletjes zorgen voor een romige en fluwelen structuur. Nitro koffie is het perfecte verrassende drankje op elk evenement! De mobiele koffie kar maakt ook tarwegras shotjes. Dat zijn shotjes van echt tarwegras wat super gezond is. In Amerika is de trend begonnen, maar in Nederland en België is het nog iets minder bekend. Het kan dus een unieke ervaring zijn die je gasten niet snel zullen vergeten!

Baristabar foodtruck menu

Greep uit het menu van Baristabar, op aanvraag is meer mogelijk!

  • Verschillende soorten koffie
  • Nitro cold brew koffie & thee
   • Hele gezonde dorstlessers van de tap met 0% suiker, 0% vet en 0 calorieën!
  • Koffiecocktails
  • Thee
  • Tarwegras shotje
  • Lekkernijen voor bij de koffie

VOLG Go Celebrate