Lekkere deuntjes uit een truck

Een feestje of event is pas echt compleet met een goede muziek foodtruck. De trucks in deze categorie gaan met hun unieke presentatie net een stapje verder om een blijvende herinnering achter te laten bij jouw bezoekers. Zoek de perfecte combinatie tussen jouw thema en onze trucks. Succes!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan
Meer laden
Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan

Naast de bovenstaande trucks hebben we nog veel meer wagens die heerlijke, originele frietjes en snacks serveren. Denk aan wagens met frietjes en vegetarische kroketten, flammkuchen en burgers. Daarnaast is vrijwel alles biologisch en is ook de aankleding zeer divers. Van vrolijk gekleurde hippiewagens tot foodfietsen en professionele, strakke bussen. Zo hebben we altijd een friet foodruck voor iedere gelegenheid.

Alle foodtrucks zijn geschikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere (in)formele evenementen. Bovendien reizen de meeste trucks heel het land door. Neem gerust een kijkje en maak jouw perfecte keuze. Heb je vragen? Geef deze gerust aan bij de vrijblijvende offert aanvraag. Zo zorgen wij voor de perfecte match! Veel plezier!

Vraag Vrijblijvend Een Offerte Aan